COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 598  INFECTAȚI 428 934 (+5366)   TRATAȚI 376 491     DECESE 10 600(+16)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7869

O rețetă pentru sparanghel, publicată accidental în Monitorul Oficial din Belgia, printre legi și decrete

3 iun. 2021,, 01:00   Diverse
1504 0

O rețetă pentru sparanghel a fost publicată săptămîna trecută, din greșeală, în Monitorul Oficial al Belgiei, printre legi și decrete.

Textul ar fi fost copiat accidental și inclus în legislația privind prețul medicamentelor și produselor medicale.

Eroarea a fost descoperită după o actualizare a versiunii în limba franceză a Monitorului oficial belgian, unde sînt publicate legi, decrete și alte informații oficiale. Alături de legile privind stabilirea prețului la medicamente, s-a strecurat și o rețetă în șase pași pentru sparanghel.

„M-am săturat de oamenii care spun că monitorul belgian este inutil. Găsești totul acolo: legi, decizii, rețete, orice”, a scris ironic avocatul Morgan G. Moller pe Twitter, alături de o imagine a rețetei. „Bon Appétit!”, este ultima indicație a rețetei, apoi baza de date revine la subiecte mai serioase. Directorul Moniteur Belge, Wilfried Verrenzen, a spus că rețeta a apărut într-o bază de date consolidată „fără importanță legală” și a fost ușor de șters.

„Cîteodată găsim greșeli în texte, însă niciodată n-am găsit o rețetă”, a declarat un avocat din Bruxelles pentru site-ul RTL Info. La rîndul său, avocatul de drept penal Fabrice Guttadauria a declarat pentru RTL Info că greșeala este „uimitoare”. „Trebuie să te întrebi cum a ajuns o astfel de eroare uriașă pe site-ul oficial”, spune el.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X