X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 959

O mireasă a făcut autostopul pentru a ajunge la propria nuntă

22 iul. 23:30   Diverse
1513

Punctualitatea n-a fost punctul forte al unei mirese din Londra. A întîrziat la propria nuntă și a făcut mare vîlvă în jur pentru că nu găsea un taxi să o ducă rapid la biserică, informează Noi.md cu referire la stirileprotv.ro.

După multe emoții i-a surîs norocul. Un bun samaritean i-a apărut în cale și a condus-o în viteză pînă în fața altarului.

Ziua nunții nu se arăta una prea fericită pentru această mireasă, nevoită să facă autostopul în Londra. Norocul ei a fost acest șofer.

Zis și făcut. Mireasa s-a urcat numaidecît pe bancheta din spate, avînd-o alături pe sora ei și un prieten.

Marksteen Adamson, cel care a dus-o pe mireasă la nuntă: „Am văzut-o că era foarte afectată de faptul că nicio mașină nu oprea”.


Tînăra i-a spus bărbatului că trei șoferi de ride sharing i-au refuzat cursa. Cînd i-a aflat povestea, șoferul a apăsat pedala de accelerație. Nu de alta, dar soțul o aștepta deja de aproape o oră în fața bisericii.

Bunul samaritean și-a îndeplinit cu brio misiunea și a ținut să filmeze isprava. Emoționată, femeia a simțit nevoia să se explice în fața preotului.

Mirii l-au invitat și pe șofer la nuntă, dar bărbatul s-a scuzat, spunînd că îl așteaptă o întîlnire cu prietenii.

Totul e bine cînd se termină cu bine, spune un vechi proverb. Acum rămîne de văzut dacă și zicala „au trăit fericiți pînă la adînci bătrîneți” se va adeveri.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав