O girafă, înscrisă printre candidații la șefia Partidului Social Democrat din Austria

30 mar. 00:30   Diverse
1927 0

73 de candidați luptă la alegerile pentru președinția Partidului Social Democrat (SPÖ). Printre ei, și o girafă de la Grădina Zoologică Schönbrunn, scrie publicația austriacă Heute.

Sub numele de Camelo Pardalis, denumirea latinească a unei constelații, animalul a fost „înscris” în cursă de Michael Pommer, un jurnalist de la Krone, scrie Noi.md cu referire la libertatea.ro.

„Am vrut să arăt absurditatea procedurii”, a explicat jurnalistul Michael Pommer, redactor-șef la Krone, cel care a înscris girafa de la Grădina Zoologică Schönbrunn în cursa postul de președinte SPÖ.

Așa că, sub numele de Camelo Pardalis, girafa „a aplicat” pentru președinția SPÖ. Directorul general federal Christian Deutsch a confirmat primirea cererii de candidatură: „Vom trimite chestionarul și la această adresă de e-mail. Findcă a fost înregistrat ca membru al partidului, cu o adresă de e-mail și un număr de telefon”.

„De la bun început, nu s-a putut exclude ca unul sau altul dintre solicitanți să-și permită o glumă aparte. Tocmai de aceea este atît de important ca acest formular de candidatură să fie depus și să colectăm informații. La începutul săptămînii viitoare, vom verifica exact cîți dintre cei 73 de solicitanți vor fi admiși în cele din urmă la alegeri”, a spus directorul federal SPÖ.


Cei 73 de candidați la șefia SPÖ trebuie să prezinte un CV, un extras din cazierul judiciar, o scrisoare de motivare și cel puțin 30 de declarații de susținere din partea membrilor partidului. Camelo

Pardalis (cămilă si leopard, din limba greacă) este numele latinesc al unei constelației Girafa, a 18-a cea mai mare constelatie de pe cerul noptii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий