X 
Cazul Șor stiri: 599

O chelneriță a primit un bacșiș de 1000 de dolari în dimineața de Crăciun. Cine a făcut gestul

28 dec. 2022,, 20:00   Diverse
2595 0

O chelneriță din SUA a primit un cadou neașteptat în dimineața de Crăciun: un bacșiș de 1.000 de dolari de la un client, relatează ABC News.

Callie Blue, în vîrstă de 29 de ani, servea la mese la Gus’s Diner din Sun Prairie, Winsconsin la ora 6 dimineața, cînd a început să vorbească cu unul dintre puținii clienți din restaurant la acea oră. Bărbatul i-a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari.

Clientul a fost Michael Johnson, președinte și CEO al Boys & Girls Clubs din Dane County. El a declarat pentru presa locală că a vrut să dea banii unor oameni care au nevoie de ei, ca parte a campaniei Pay It Forward (Dă mai departe) a clubului. Doi donatori au dat aproximativ 5000 de dolari pentru bacșișuri, scrie Digi24.

Johnson a spus că și-a rezervat ziua de Crăciun pentru a se întîlni cu familiile pe care voia să le ajute. A ajuns la Gus’s Diner pentru că primise un e-mail despre Blue și dorea să-i vadă abilitățile și comportamentul cînd își servește clienții.

A fost suficient de impresionat de chelneriță pentru a scoate 1000 de dolari din cei 5000 pregătiți pentru donații.


Alți 12 chelneri au primit bacșișuri mari de Crăciun, în cadrul acestei campanii, dar Blue a primit cei mai mulți bani pentru că era la muncă în dimineața de Crăciun.

Blue a spus că bacșișul primit este „uimitor” și că va folosi banii pentru a cumpăra hrană pentru cei patru cai ai săi.

3
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?