O bătaie între Musk și Zuckerberg ar produce venituri colosale

25 iun. 07:45   Diverse
2094 0

O bătaie, în cușcă, între Elon Musk, proprietarul Twitter, și Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar putea aduce venituri de un miliard de dolari organizatorilor. Accesul pentru cei care dorescă să vadă o confruntare între cei doi, considerată cea mai mare din istorie, ar putea costa 100 de dolari.

Cei doi par foarte hotărîți să se lupte într-o cușcă, iar fanii sînt dispuși să plătească bani frumoși ca să-i vadă pe cei doi, scrie CNBC. Președintele UFC, Dana White, a declarat că a vorbit cu ei despre provocările pe care și le-au trimis, săptămîna aceasta, iar Zuckerberg a acceptat să lupte cu Musk.

White a precizat că demersurile pentru organizarea acestei lupte au început și și-a arătat entuziasmul cu privire la un asemenea eveniment, transmite Noi.md cu referire la evz.ro.

„Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decît orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile de transmisie cu plată”.

White a spus că, în cazul în care lupta va avea loc, va percepe 100 de dolari pentru cei care vor să vadă meciul Musk-Zuckerberg. P


O luptă între Musk și Zuckerberg, numărul 1 și numărul 10 în topul celor mai bogați oameni ai lumii, cu o avere netă combinată de 340 de miliarde de dolari, ar stabili un nou record, a mai spus White.

4
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?