X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Numărul victimelor exploziei de la Erevan a crescut

15 aug. 10:30   Diverse
1328 0

Numărul victimelor exploziei din centrul comercial Surmalu din Erevan a crescut la cinci persoane. Despre aceasta scrie RIA Novosti cu referire la secretarul de presă al Ministerului Situațiilor de Urgență al Armeniei, Hayk Kostanyan.

Reprezentantul departamentului a spus că cea de-a patra victimă ar fi o femeie de aproximativ 50 de ani, cadavrul căreia a fost scos dintre dărîmături. În plus, angajații Ministerului Situațiilor de Urgență au găsit a cincea victimă. Identitatea victimelor nu a fost încă stabilită.

Anterior, s-a raportat despre trei morți. Salvatorii i-au identificat ca fiind Anahit Mkhitaryan, Jemma Nazaryan și Misak Margaryan.

Explozia din centrul comercial „Surmalu” a avut loc pe 14 august. Preliminar, s-a întîmplat într-un depozit de pirotehnică și a provocat un incendiu. Din această cauză, clădirea centrului comercial s-a prăbușit, lăsînd oameni sub dărîmături. A fost deschis un dosar penal. Momentan, soarta altor 17 persoane rămîne necunoscută, alte 61 sînt internate, dintre care 36 se află într-o stare de gravitate moderată.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав