X 

Noaptea trecută o dronă a atacat Moscova

26 aug. 09:30   Diverse
2196 0

În raionul Istra, la apropierea de Moscova, forțele de apărare aeriană ruse au distrus o dronă, a declarat primarul Moscovei, Serghei Sobianin.

„N-au fost înregistrate victime sau pagube. Serviciile de urgență lucrează la locul incidentului”, comunică canalul-telegram al primarului Moscovei, relatează haqqin.az.

Ministerul rus al Apărării a declarat că o dronă a fost doborîtă în raionul Istra în jurul orei 3 dimineața, ora Moscovei. Drona de tip avion ar fi trebuit să lovească „obiecte de pe teritoriul Moscovei și din regiunea Moscovei”. „Un vehicul aerian fără pilot a fost distrus pe teritoriul raionului Istra din regiunea Moscovei prin intermediul apărării aeriene de serviciu”, comunică departamentul rus.

Anterior, presa a relatat că plecările și aterizările aeronavelor au fost amînate la aeroporturile din Moscova; a fost introdus planul „Covor”, în care spațiul aerian este închis. Douăzeci și patru de zboruri au fost cu întîrziere și alte opt au fost anulate la aeroporturile Vnukovo, Domodedovo și Șeremetievo din Moscova, a informat presa rusă.

Un timp mai tîrziu, aeroporturile și-au reluat activitatea, a informat TASS, invocînd serviciile aviatice.

1
0
0
1
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?