X 

Musk încă speră că Zuckerberg nu va renunța la luptă

6 sep. 09:44   Diverse
2691 0

Elon Musk a spus că, după întoarcerea din vacanță a șefului Meta corporation Mark Zuckerberg, ei ar putea organiza duelul.

"De ce nu vrea să lupte cu mine? Zuckerberg a spus, "Numește locului". De aceea am numit locația casei sale, dar mi s-a spus că a plecat într-o călătorie. Poate că ne vom lupta cînd se va întoarce", a scris Musk pe rețeaua de socializare X (fostul Twitter).

Anterior, Musk a spus că Zuckerberg a refuzat să lupte cu el în Colosseumul de la Roma, de aceea omul de afaceri a propus alegerea casei conducătărului Meta ca loc de desfășurare a luptei.

Însuși Zuckerberg i-a reproșat lui Musk "atitudinea sa neserioasă" față de sport și a recunoscut că "este timpul să mergem mai departe", relatează tass.ru

Proprietarul Tesla și SpaceX l-au provocat pe conducătorul Meta la o luptă după ce în rețea au apărut informații despre intențiile companiei de a lansa o aplicație - concurentă a rețelei sociale X care aparține lui Musk.


Musk a spus că duelul dintre ei ar putea avea loc pe fundalul "Romei antice" și a făcut, de asemenea, declarația că s-aînțeles cu autoritățile italiene cu privire la "locul epic" pentru luptă. Mai tîrziu, ministrul italian al culturii, Gennaro Sangiuliano, a declarat că a discutat cu Musk despre "organizarea evenimentul caritabil" în afara Romei.

0
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?