X 
Criza energetică stiri: 1711
Cutremure stiri: 386
Eurovision stiri: 420

Motivul amuzant pentru care un bărbat și-a dat în judecată „prietena”

1 feb. 23:30   Diverse
1655 0

Un bărbat din Singapore a decis să dea în judecată o femeie pentru că l-a rănit, după ce aceasta i-ar fi spus că nu vrea o relație cu el și că îl vede doar ca pe un prieten.

K. Kawshigan a cunoscut-o pe Nora Tan în 2016, potrivit The Straits Times, citată de LAD Bible. Cu toate acestea, femeia nu l-a putut vedea niciodată mai mult decât un prieten, scrie Noi.md cu referire la stirileprotv.ro.

Bărbatul spune că, până în 2020, a crezut că relația lor se îndrepta spre ceva serios și a numit-o pe Nora „cea mai apropiată” prietenă a lui.

Cu toate acestea, Nora a vrut să se distanțeze puțin de Kawshingan, dar și să reducă timpul pe care îl petreceau cei doi.

Kawshigan nu a văzut lucrurile așa și a amenințat-o că o dă în judecată pentru acțiunile ei. Astfel că, i-a trimis acesteia o scrisoare în care a afirmat că are dreptul să-i ceară daune materiale, pentru că l-a făcut să sufere și l-a defăimat.


Chiar dacă, inițial, intențiile bărbatului erau să o sperie pe femeie și să o facă să se simtă inconfortabil, acesta a revenit cu un ultimatum, văzând că Nora nu se lasă intimidată. El i-a spus femeii că ori cedează, ori o să sufere pentru că l-a trădat emoțional.

Femeia a fost de acord să meargă împreună la consilieră psihologică, pentru a-l ajuta să treacă peste ideea ca ei nu o să fie împreună niciodată.

Cu toate acestea, după 18 luni de încercări, bărbatul a decis că nu poate să treacă așa ușor peste „relație” și a dat-o în judecată pe Nora, cerându-i trei milioane de dolari.

El a lansat două procese la Înalta Curte și susține că respingerea ei i-a afectat „reputația stelară” și i-a provocat „traume”, „depresie” și un „impact” asupra vieții. Kawshigan susține că și-a pierdut capacitatea de a câștiga parteneriate de afaceri din cauza relației de prietenie. De asemenea, vrea să fie remunerat pentru costurile pe care le-a suportat în timp ce mergea la reabilitare și terapie, pentru trauma suferită.

Kawshigan a încercat, de asemenea, să mai obțină încă 22.000 de dolari de la Nora pentru că ar fi încălcat un acord de îmbunătățire a relației.

Cu toate acestea, bărbatul nu a câștigat procesul, iar instanța de judecată a decis că cererea sa era „în mod vădit neîntemeiată și fără fundament”.

3
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий