Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Momentul emoționant în care un bătrân își revede soția după 215 zile de spitalizare, într-un azil din Florida (Video)

22 oct. 2020,, 05:00   Diverse
3461 0

Doi vârstnici căsătoriți de peste 60 de ani s-au reunit la centrul de îngrijire unde locuiesc, în Florida, Statele Unite, după 215 de zile, timp în care au stat separați. Momentul în care bărbatul își revede soția a fost filmat și publicat de BBC.

Reuniunea celor doi s-a lăsat cu lacrimi de emoție și bucurie deopotrivă. Joseph a fost internat în luna martie, dar nu a putut avea vizitatori din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19.

În cei 60 de ani de când sunt căsătoriți, Joseph și Eve nu au stat niciodată atât de mult timp departe unul de celălalt. Când bătrânul a fost externat, reprezentanții centrului au decis să-i facă o surpriză soției sale. Atunci când l-a văzut intrând pe ușă, Eve a exclamat: ”Mi-a fost atât de dor de tine. Te iubesc!”, în timp ce toți cei din spatele camerei care a filmat momentul emoționant plângeau ca niște copii.

”Am fost la fel de emoționată ca ei. Le știam povestea și am decis că această reîntâlnire trebuie să rămână undeva, pe o cameră video. Toți cei din jurul meu plângeau”, a povestit pentru BBC Clary Abreu, una dintre îngrijitoarele centrului.

Imaginile în care Joseph și soția sa, Eve, s-au întâlnit din nou sunt emoționante:


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?