COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Michael Jordan a donat 1 milion de dolari victimelor uraganului Dorian

Michael Jordan a donat 1 milion de dolari victimelor uraganului Dorian

Legendarul baschetbalist american Michael Jordan, fost jucător în NBA, a anunţat marţi că a donat 1 milion de dolari organizaţiilor umanitare pentru ajutorarea populaţiei din Bahamas, afectată de trecerea uraganului Dorian, care a lovit puternic zona.

’Sînt devastat de distrugerea provocată de uragan în Bahamas″, a declarat Jordan, care posedă o proprietate în acest arhipelag caraibian, într-un comunicat postat pe Twitter.

″Inima mea este alături de toţi cei care suferă şi cei care au pierdut fiinţe iubite″⁣, a mai spus fostul jucător al echipei Chicago Bulls, cu care a cucerit şase titluri de campion NBA în anii 1990.

Jordan, în prezent proprietarul francizei Charlotte Hornets, din NBA, a precizat că va alege organisme cu scop non-lucrativ pentru a dona fondurile.


″Populaţia din Bahamas este puternică şi rezistentă, sper că această donaţie îi va fi utilă pentru a-şi reveni după această catastrofă″⁣, a conchis fostul mare sportiv.

Pe lîngă Michael Jordan, care a donat două milioane de dolari în noiembrie 2018 după ce uraganul Florence a făcut ravagii în Carolina de Nord şi de Sud, Micky Arison, un alt proprietar de franciză din NBA, Miami Heat, şi-a anunţat intenţia de a dona un milion de dolari.

Bilanţul oficial pînă la această oră după trecerea uraganului Dorian este de 44 de morţi, dar el poate creşte, potrivit autorităţilor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load