X 

Metoda ingenioasă, dar periculoasă: Cum a vrut un bărbat să traverseze oceanul

7 sep. 23:30   Diverse
2930 0

Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a încercat să „fugă la Londra” peste Oceanul Atlantic într-o ambarcațiune improvizată, care seamănă cu o roată de hamster.

Garda de Coastă a SUA l-a interceptat pe Reza Baluchi la aproximativ 70 de mile (110 km) de Insula Tybee, Georgia, SUA. Oficialii au spus că bărbatul, care este și alergător de maraton, în vîrstă de 44 de ani a refuzat să părăsească „roata” timp de trei zile.

Nu e prima dată cînd Baluchi încearcă să facă această călătorie. Anterior, el a mai plecat de alte trei ori în traversarea oceanului în acea roată gonflabilă, dar toate tentativele s-au încheiat cu intervenția Gărzii de Coastă, notează Noi.md cu referire la gandul.ro.

Instrumentul improvizat are forma unei roți, cu palete care sînt concepute pentru a-l propulsa înainte pe măsură ce roata se învîrte.

Oficialii americani au precizat că bărbatul de 44 de ani a refuzat să coboare de pe navă. El a susținut, de asemenea, că avea o bombă la bord, conform actelor existente la dosarul instanței de judecată.


La 1 septembrie, el s-a predat în cele din urmă și și-a abandonat „nava” după ce a fost adus la o bază a Gărzii de Coastă din Miami. Oamenii legii au constatat atunci că „bomba” era falsă.0
3
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?