COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Medicii au numit șase simptome ale bolilor periculoase

Medicii au numit șase simptome ale bolilor periculoase

Medicii vor să găsească un echilibru între "poveștile de groază" neîntemeiate și informațiile despre potențialele riscuri.

Medicul de la o clinică din Londra, Daniel Fenton, într-un interviu acordat Telegraph, a numit șase semne care ar putea servi drept un "clopoțel" pentru problemele de sănătate. Potrivit lui, unele dintre ele pot deveni boli ale vîrstei mijlocii.

El a propus, de asemenea, să fie găsit un echilibru între "poveștile de groază" nejustificate și informațiile despre potențialele riscuri.


O atenție deosebită față de sănătate ar trebui să atragă cei care suferă de nevoia de a merge frecvent la toaletă în timpul nopții. Acest lucru poate indica o afecțiune a sistemului urinar sau o prostată mărită și riscul de apariție a cancerului de prostată.

Înțepăturile periodice la nivelul membrelor poate anunța un posibil accident vascular cerebral, iar transpirațiile abundente – un limfom. În plus, probleme grave pot indica oboseala excesivă, scăderea bruscă în greutate și sentimentul constant de sete.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load