X 

Mașinile electrice, nefuncționale după ciclonul care a cuprins SUA

30 dec. 2022,, 20:30   Diverse
2101 0

Se pare că mașina electrică demonstrează încă o dată că nu este recomandată atunci cînd afară este ger.

Și da, în SUA de cîteva zile există un ciclon care a dus la temperaturi sub zero grade Celsius, iar mașinile electrice au demonstrat că nu fac față unei temperaturi scazute, transmite autolatest.ro.

În aceeași situație a fost un alt șofer de Tesla care în patru ore la o temperatură scăzută nu a putut să fie încărcată.

Adică, dacă capacitatea bateriei scade sub 20%, atunci mașina nu poate să-ți precondiționeze bateria în plin ger, adică șoferul urmează să fie blocat la supercharger cîteva ore fără ca range-ul să crească.

Șoferii de mașini electrice spun că singura soluție să conviețuiești cu o mașină electrică este să o parchezi în garaj în fiecare zi, loc încălzit unde aceasta să se încarce peste noapte.


În Romînia, în ultimii ani, nu am avut ierni cu temperaturi atît de scăzute pentru a penaliza mașina electrică, însă toți știm că dacă deja conduci o asemenea mașină trebuie cu siguranță să deții și una pe benzină sau diesel care să devină mașină de vacanță sau de iarnă unde mașina EV este lăsată acasă.

1
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий