Mark Zuckerberg a renunţat la o luptă în cuşcă cu Elon Musk

14 aug. 11:00   Diverse
1786 0

Mark Zuckerberg anunţă că a renunţat la o luptă în cuşcă cu Elon Musk, el precizînd, într-un mesaj postat în rețelele sociale că Elon Musk "nu este serios".

Miliardarii rivali au convenit aparent în iunie să se lupte, cînd Musk a scris pe Twitter că este "gata pentru o luptă în cuşcă". Zuckerberg, care conduce Facebook şi Instagram, a făcut o captură de ecran a tweet-ului lui Musk, replicînd "trimite-mi adresa".

Cu toate acestea, duminică, el a transmis pe platforma de socializare Threads: "Cred că putem fi cu toţii de acord că Elon nu este serios şi că este timpul să mergem mai departe. Am oferit o dată reală. Dana White (şeful UFC) s-a oferit să facă din asta o competiţie legitimă în scop caritabil, transmite Noi.md cu referire la news.ro.

Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o operaţie, iar acum cere să facă o rundă de antrenament în curtea mea în schimb. Dacă Elon devine vreodată serios în privinţa unei date reale şi a unui eveniment oficial, ştie unde să mă găsească. În caz contrar, este momentul să mergem mai departe. Mă voi concentra să înfrunt oameni care iau acest sport în serios".

Musk, proprietarul Twitter, pe care a redenumit-o X, a părut să sugereze că lupta va avea loc într-o "locaţie epică" din Italia. El a prezentat opţiunile de streaming şi un cadru antic pentru evenimentul propus, susţinînd că a vorbit cu prim-ministrul italian, Giorgia Meloni.


2
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?