X 

Mai multă culoare, la săptămîna Internațională a modei de la Paris

10 mar. 00:00   Diverse
2549 0

Săptămîna Internațională a modei, găzduită la Paris a adus un plus de culoare în capitala Franței. Cele mai frumoase palate din oraș au găzduit colecțiile propuse de marile case de modă pentru sezonul toamnă-iarnă.

Muzeul Orsay din Paris a fost timp de 15 minute scena care a găzduit colecția toamnă - iarnă a casei de modă Louis Vuitton, scrie Noi.md cu referire la stirileprotv.ro.

Fluide, sobre, supradimensionate, creaţiile sînt un omagiu adus stilului francez. S-au îmbinat perfect cu atmosfera creată de cîntecul păsărilor ori de sunetul naturii dezlănțuite.

Nicky Zimmerman a ales pentru show-ul său vestimentar clădirea muzeului parizian de arte frumoase - Le Petit Palais. Creatoarea australiană - cunoscută pentru rochiile vaporoase, din dantelă, cu modele florale, n-a dezamăgit nici de această dată.

Colecţia sa a adus o notă veselă într-o zi, de altfel, ploioasă și rece.


Nicky Zimmermann, creatoare de modă: "Optimist" e unul dintre cuvintele mele preferate. Cred că e foarte potrivit pentru noi, pentru acest spectacol, în particular, care era despre lumină, culoare și strălucire. Toate astea sînt legate de optimism.

O altă clădire istorică a Parisului, Palais Jena, a fost gazda colecţiei semnate de casa de modă Miu Miu. Zecile de ecrane care au îmbrăcat pereții și coloanele au dat o notă futurista contructiei art deco. Cardigane sau haine voluminoase au alternat cu rochii și fuste transparente. Din cînd în cînd, flori de mari dimensiuni, aplicate pe ținute, au spart sobrietatea liniilor.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?