X 
Arşiţa stiri: 182
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Lui Macron i-a dispărut ceasul de lux în timpul interviului TV

25 mar. 2023,, 10:45   Externe
5048 0

Pe reţelele de socializare se vehiculează teoria că preşedintele Franţei, confruntat cu proteste de stradă din pricina legii care creşte vîrsta de pensionare, a vrut să ascundă obiectul de lux, pentru a nu alimenta polemica.

Imaginele cu preşedintele Emmanuel Macron în timpul interviului în direct de miercuri de la TV, de la Elysée, circulă pe reţelele de socializare franceze

În imagini, Macron este văzut răspunzînd animat la o întrebare şi lovindu-şi încheietura mîinii de masă şi făcînd zgomot cu ceasul de la încheietura mîinii stîngi.

Imediat, preşedintele şi-a băgat mîinile sub masă, apoi braţele sale nu mai conţineau ceasul.

„Cînd e vorba de salariul minim – a comentat pe Twitter deputatul La France Insoumise, Clémence Guetté –, preşedintele îşi scoate frumosul ceas de lux, sub masă”.


Tweet-ul a fost redistribuit de cîteva mii de ori. Şi comentat de oponenţii preşedintelui care susţin că la încheietura mîinii lui Macron era un ceas de 80.000 de euro.

„Contrar celor spuse pe reţelele de socializare – au precizat surse apropiate lui Macron la radio France Info – preşedintele nu şi-a dat jos ceasul pentru a-l ascunde, ci pentru că tocmai îl lovise cu putere de masă”.

În ceea ce priveşte modelul purtat de şeful statului francez, este vorba de un Bell & Ross BRV192 personalizat cu însemnele Preşedinţiei Republicii, a precizat anturajul acestuia.

Este un model vîndut pe piaţă cu în jur de 2.000 de euro, iar „de peste un an şi jumătate îl poartă zi de zi”, precizează sursa.1
5
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав