COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Legumele care ne ajută să slăbim

Medicul dietetician rus al clinicii de management al sănătății, Natalia Pugaciova, a numit legumele care contribuie la scăderea surplusului de greutate. Cuvintele ei au fost citate de ziarul "Komsomolskaia Pravda".

Potrivit lui Pugaciova, cei care vor să slăbească trebuie să mănînce o cantitate suficientă de legume. Datorită fibrelor, aceste alimente umplu stomacul și provoacă un sentiment de sațietate. În plus, legumele au un conținut scăzut de calorii și sînt bogate în vitamine și oligoelemente utile pentru sănătate, transmite lenta.ru.

Nutriționistul recomandă consumarea a aproximativ 300 de grame de legume de trei ori pe zi. Pentru pierderea în greutate, verdeața proaspătă este ideală, de exemplu, salată de aisberg, salată, rucola, spanac și țelină. Pugaciova îndeamnă, de asemenea, consumarea oricărui tip de varză: albă, roșie, broccoli, de Bruxelles. Este un produs cu conținut scăzut de calorii, care oferă organismului vitamine și microelemente.

În lista de legume utile pentru pierderea în greutate fac parte și castraveții. "Ei au, de asemenea, un conținut scăzut de calorii, doar 15-16 calorii la 100 de grame, - spune specialista. - Conținutul ridicat de apă și potasiu (efect diuretic natural) vă permite să nu limitați această legume în alimentație".
Pugaciova recomandă utilizarea mai frecventă a sfeclei, în conține 40-50 de calorii la 100 de grame.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load