TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Legume folositoare pe care le consumăm rar

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pentru că sînt pline de vitamine și substanțe utile...

Bunicile noastre mereu pregăteau feluri de mîncare din păstîrnac, napi, ridichi, napi suedezi. Generația modernă lasă adesea aceste legume fără atenție, dar în zadar.

RIDICHEA

O legumă adevărată de vindecare, rădăcinile sale conțin o cantitate mare de vitamine B, C, minerale, acizi organici, uleiuri esențiale și glicozide.

După conținutul de săruri de potasiu, ridiche depășește orice alte legume, în compoziția sa, de asemenea, există mult sodiu, calciu, magneziu, sulf, fier, iod și fosfor.


Continuare: ecology.md

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load