TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Lady Gaga oferă 500.000 de dolari recompensă. Află pentru ce

Vedeta pop Lady Gaga oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi cîini ai săi din rasa Bulldog Francez, Koji şi Gustav, furaţi în timpul unei altercaţii violente în Los Angeles soldate cu rănirea gravă a unui bărbat, au precizat joi forţele de ordine şi o sursă apropiată cîntăreţei, potrivit Reuters.

Lady Gaga, care se afla în Roma unde lua parte la turnarea unei pelicule în momentul furtului, nu a comentat personal pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat că doi cîini din rasa Bulldog Francez au fost furaţi sub ameninţarea armei de la un bărbat de 30 de ani, pe Sierra Bonita Avenue din Hollywood, miercuri seară.

Bărbatul, identificat în mai multe relatări mass-media ca fiind persoana angajată să plimbe cîinii vedetei, a fost împuşcat cu un pistol semi-automat şi se află în stare critică, a mai precizat LAPD.

Un al treilea cîine, Miss Asia, a fugit şi a fost recuperat ulterior.

Incidentul este cel mai recent dintr-o serie de furturi ale unor cîini din rasa Bulldog Francez săvîrşite prin folosirea violenţei în Statele Unite în ultimele luni.

În ianuarie, o femeie din San Francisco a fost atacată sub ameninţarea armei de mai multe persoane care au furat un pui de Bulldog Francez. În octombrie, cinci pui au fost furaţi sub ameninţarea armei de la un crescător din Carolina de Nord.

Cîinii din rasa Bulldog Francez, cunoscuţi pentru aspectul aplatizat al botului, pot fi vînduţi deseori contra unor sume de mii de dolari pentru un exemplar şi au fost de multă vreme ţinta hoţilor întrucît sînt valoroşi şi dificil de crescut, a spus Brandi Hunter, o purtătoare de cuvînt a Asociaţiei Chinologice Americane. Asociaţia le recomandă posesorilor să evite publicarea de fotografii cu aceşti cîini pe reţelele de socializare, în special dacă imaginile sînt însoţite de informaţii referitoare la domiciliul stăpînilor.

Un element de noutate referitor la furturile recente este nivelul de violenţă folosit în timpul atacurilor, a spus Andy Lopez, vicepreşedinte al Bulldog Rescue Network, o asociaţie naţională cu sediul în Connecticut.

Lopez a mai spus că a instalat camere de supraveghere pe proprietate pentru a-şi proteja cîinii împotriva hoţilor şi animalelor de pradă.

O sursă apropiată cîntăreţei a spus că Lady Gaga încurajează persoana care se află în posesia cîinilor să contacteze adresa de e-mail kojiandgustav@gmail.com pentru a-i înapoia animalele şi a revendica recompensa, fără a fi nevoită să ofere vreo justificare, a mai precizat Reuters.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load