La ce vîrstă se simte cel mai bine femeia?

La ce vîrstă se simte cel mai bine femeia?

"Viaţa începe la 40 de ani!" spun multe femei, din dorinţa de a-şi face curaj în clipa în care au schimbat prefixul.


 Cercetătorii britanici le contrazic, însă, pentru că, potrivit celui mai recent studiu, doamnele se simt cel mai bine la vîrsta de 45 de ani. E momentul în care nu mai acordă prea multă atenţie problemelor mărunte, ştiu precis cine sînt şi, cel mai important, ce vor.


2.200 de britanice au luat parte la studiul realizat de un site de beauty. Iar, la final, a reieşit că femeile au cea mai mare încredere în sine la vîrsta de 45 de ani.


61% dintre participante susţin că arată şi se simt mai tinere chiar şi cu 10 ani. Iar asta pentru că la 45 de ani scapă de majoritatea grijilor şi nu mai pun preţ pe lucrurile superficiale.


La 20 de ani, tinerele nu îşi apreciază tinereţea, iar zece ani mai tîrziu îşi focalizează atenţia asupra carierei şi a copiilor. După 40 de ani, însă, femeile încep să se concentreze pe lucrurile care le fac cu adevărat fericite.


Astfel, încep să aibă obiceiuri mai sănătoase, sînt mai puţin stresate şi îşi organizează timpul mai inteligent, spun cercetătorii.


Starea de bine se reflectă şi la exterior. Aşa că nu-i de mirare că vedete precum Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Kate Moss sau Nicole Kidman arată la fel sau chiar mai bine ca acum zece ani.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load