COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 397 151   INFECTAȚI 256 103(+49)   TRATAȚI 249 129     DECESE 6168(+3)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1202
Preşedintele stiri: 2777

Învaţă cele 3 obiceiuri care te pot face bogat

8 mai. 20:30   Diverse
2097 0

Cei bogați și cei mai puțin bogați au în mod evident obiceiuri foarte diferite. Deşi oamenii ajung să facă avere în diferite moduri, totuşi obiceiurile lor au ceva în comun.

Și tu s-ar putea să ai unele dintre aceste obiceiuri. Dar trebuie să înveţi că acestea sunt lucruri pe care ar trebui să le dezvolți și mai mult.

Deci, iată cele 3 obiceiuri pe care trebuie să le urmezi pentru a prelua controlul asupra bunăstării tale şi a deveni mai prosper.

1. Transformă-ți eșecul în progres

Se întâmplă să te lovești şi de eșecuri. Partea bună este că ai două variante în cazul în care ai o nereușită. Poți să renunți, așa cum fac majoritatea oamenilor sau poți să continui să încerci, aşa cum fac oamenii de success. Există o vorbă: dacă nu reușești din prima, încearcă până reușești. Nu degeaba se spune asta, este adevărat!


Orice greşeală nu este, de fapt, o greșeală dacă ai învățat ceva din ea. Poate o percepi la început ca pe o greșeală, dar odată ce iei ce e bun dintr-o situație, se transformă într-o lecție care te aduce mai aproape de succes.

Poți lua ceva bun din orice. Mereu este ceva acolo, contează numai cum gândești. Deci:

Învață din greșeli.

Devino mai bun datorită greșelii.

Nu mai repeta aceeași greșeală.

2. Învață pe tot parcursul vieții

Nu te opri din învățat doar pentru că ai terminat școala. Oricum, multe dintre cele mai importante lucruri din viață nu se învață la școală. Asta este valabil în special când este vorba despre bani.

Majoritatea sistemelor de învățământ nici nu au educația financiară în programă, deci suntem obligați să învățăm pe cont propriu. Aşadar, de unde își iau oamenii bogați informațiile? Din cărți! Sunt cititori împătimiți. Toți.

De aceea fiecare casă care valorează mai mult de 300.000 de dolari are o bibliotecă. Ia gândeşte-te, ce crezi că înseamnă acest lucru?

Dedică-te învățării pe tot parcursul vieții. Cimentează-ți educația prin cărți, cărți audio și cursuri. Există locuri minunate în care poți găsi cărți ieftine sau chiar gratis, inclusiv pe internet, deci nu ai nici o scuză să nu profiți de ele.

3. Nu uita aceste trei cuvinte

Disciplină. Răbdare. Modestie.

Disciplina este coloana vertebrală a succesului. Fără disciplină nu mai contează altceva, pentru că cel mai probabil nu se va mai întâmpla altceva.

Învață să fii un investitor disciplinat și să îți gestionezi banii – pentru asta ai nevoie de răbdare. Sunt multe căi de a investi, dar cele care îți aduc cel mai mare câștig necesită răbdare din partea ta. Învață să ai răbdare. Nu îți uita scopul inițial când faci investiții pe termen lung.

Și în cele din urmă, fii modest! Probabil că există mii de motive pentru a practica modestia, dar să rămânem la lucruri simple...

Nimic bun nu poate veni din faptul că te lauzi sau vorbești prea mult despre banii tăi. Gândește-te! Chiar vrei să știe toată lumea exact ce se întâmplă cu finanţele tale? Averea ta nu ar trebui să îi facă pe oameni să te vadă într-un mod diferit, deci ajută-i în acest sens, ducând o viaţă modestă şi fără excese.

Acestea sunt 3 obiceiuri care îți vor îmbunătăți situaţia financiară în mod radical, dar mai sunt și altele care te pot ajuta. Așa că nu uita să înveți mereu câte ceva nou și folositor!

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?