COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În SUA au fost inventate mese colac pentru respectarea distanței sociale (VIDEO)

În SUA au fost inventate mese colac pentru respectarea distanței sociale (VIDEO)

O idee care ar putea fi pusă în aplicare și în restaurantele noastre pentru a respecta normele impuse de epidemie. În Statele Unite, proprietarii unui restaurant au folosit mese de tip « colac » pentru a respecta distanțarea socială.

Donna Harman, împreună cu soțul ei, Shawn, conduc restaurantul „Fish Tales” din Ocean City. Probabil ar fi rămas un local necunoscut dacă nu ar fi beneficiat de ideea inovatoare a proprietarilor, informează smartradio.ro.

Donna și vărul ei au echipat 10 mese cu colace gonflabile pentru a-și liniști clienții. Măsurînd doi metri în diametru, acestea permit respectarea distanței necesare între clienți.


Compania „The Event Revolution” a fost deja contactată de alte restaurante care vor să împrumute ideea. Produsul este disponibil pentru 150 USD bucata.

Donna Harman nu poate deocamdată testa noile mese decît cu prieteni. Ea așteaptă ca legile din statul Maryland să-i permită redeschiderea afacerii și speră că invenția va atrage mulți curioși.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load