X 
Criza energetică stiri: 1775
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 424

În Paris ar putea fi interzisă folosirea scuterelor electrice

19 noi. 2022,, 00:30   Diverse
1467 0

Scuterele electrice au devenit un mijloc de transport extrem de popular în secolul XXI, deoarece este convenabil, accesibil și rapid. Cu toate acestea, autoritățile orașului Paris examinează interzicerea utilizării acestora.

Despre acest lucru a anunțat Reuters.

Capitala Franței este printre primele orașe europene care a fost acoperită de o astfel de mobilitate, aproximativ 15 mii de scutere sînt oferite pentru deplasarea prin oraș de trei companii— Lime, Dott și Tier. Și toate cele trei firme ar putea să nu primească o prelungire a licențelor în viitorul apropiat, care expiră în februarie anul viitor. O decizie corespunzătoare poate fi luată în săptămînile următoare și se referă în primul rînd la păstrarea securității.

Dar o altă problemă importantă este utilizarea în comun a spațiilor publice. Faptul este că accidentele care implică scutere electrice au devenit mai frecvente în oraș. În 2021, în astfel de accidente în țară 24 au murit de persoane.


În ultimii ani sînt elaborate reguli tot mai stricte de siguranță, de exemplu, prin restricționarea utilizării scuterelor numai de către adulți și interzicerea transportării unei alte persoane la bord. A fost introdusă și obligația de a purta cască. Cu toate acestea, se pare că acest lucru nu este suficient.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий