X 
Cazul Șor stiri: 599

În luna septembrie va fi organizat forumul Moldova Tourism Forum 2022

10 aug. 2022,, 22:00   Diverse
2106 0

Ministerul Culturii împreună cu Agenția de Investiții „Invest Moldova”, cu suportul partenerului strategic Activitatea de susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Turismului, va organiza cea de-a doua ediție a evenimentului Moldova Tourism Forum 2022, care va avea loc la sfârşitul lunii septembrie, la Chişinău, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Evenimentul constituie o platformă unică de promovare și recunoaștere a actorilor din industria turismului, care formează o sinergie potrivită obiectivului primar de dezvoltare sustenabilă a industriei turismului.

Înregistrarea la acest eveniment adresat comunității oamenilor de afaceri locală și internațională e disponibilă pe platforma online mtf.md.

Prima ediție Moldova Tourism Forum, desfășurată în perioada 27-28 mai 2021, la Chișinău, a fost un eveniment de amploare, cu un rezultat de 2,5 milioane de afișări pe piețele regionale din România și Ucraina, care a reușit să atragă peste 400 de participanți din 30 țări. Evenimentul a fost difuzat prin intermediul a patru platforme, obținând un număr de 107 mii de vizualizări – fapt ce a sporit vizibilitatea Republicii Moldova drept destinație turistică, conectând în același timp actorii industriei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?