COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

În Instagram vor apărea mai multe funcții noi

22 oct. 00:30   Diverse
1219 0

A durat ani de zile, dar Instagram îți va permite, în sfîrșit, să creezi postări de pe desktopul web. Rețeaua socială publică o serie de actualizări care vor culmina astăzi, pe 21 octombrie, cînd utilizatorii din întreaga lume vor avea opțiunea de a posta fotografii și videoclipuri scurte (sub un minut) din browserul computerului.

Acest lucru este util dacă preferi să iei o pauză de la telefon sau ceva de genul. Desigur, ar putea fi deosebit de util pentru companiile și pasionații care doresc să utilizeze mai bine camerele lor scumpe, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Există și o mulțime de actualizări pe Instagram și pentru utilizatorii de dispozitive mobile. O funcție de test Collabs disponibilă deja în aplicație permite unui număr de două persoane să realizeze postări împreună. Trebuie doar să inviți alt utilizator pentru a-l implica în postare.

Persoanele care îi urmăresc pe ambii utilizatori vor vedea postarea și o vor putea distribui, aprecia și comenta la aceasta. Este sigur să spunem că acest lucru ar putea fi util pentru mai mulți oameni, de la manageri pînă la postările sponsorizate.

De asemenea, o altă funcție îți va permite să începi strîngeri de fonduri nonprofit chiar din noul buton de postare, simplificînd eforturile caritabile.


Mai mult, toată lumea va vedea noi efecte Reels pe muzică, inclusiv Superbeat (efecte speciale sincronizate cu ritmul) și Dynamic Lyrics (versuri 3D care curg odată cu piesa). Nu sînt la fel de wow ca și celelalte funcții noi, dar te pot ajuta să te concentrezi pe distribuirea conținutului, mai degrabă decît pe editarea acestuia.

Schimbare importantă la Instagram: ce se întîmplă cu conținutul pentru adolescenți

Facebook încearcă să-și repare reputația și vrea să introducă caracteristici pe Instagram care diminuează pericolele pentru adolescenți, pe rețeaua de socializare.

Conform CNN, vicepreședintele Facebook pentru afaceri globale Nick Clegg a promis că Instagram va introduce o funcție denumită “take a break” („ia o pauză”), care i-a încurajat pe adolescenți să nu mai folosească rețeaua socială pentru o vreme.

Clegg nu a spus cînd va fi gata, dar acest lucru a fost în mod clar menit să reducă dependența și alte comportamente nesănătoase în mediul virtual.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X