X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1666

În Franța a fost numit un nou șef al serviciilor de informații militare

14 apr. 2022,, 08:45   Diverse
1272 0

În Franța a fost numit un nou șef al serviciilor de informații militare (DRM). Este vorba despre generalul Jacques Langlade de Montgros, care l-a înlocuit în această funcție pe generalul Eric Vidot, care a fost demis ca urmare a unei analize greșite cu privire la probabilitatea unei invazii pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina.

de Montgros a fost comandantul Regimentului 1 Husar de parașutiști (2010-2012), iar din 2007 pâîă în 2010 a fost responsabil pentru relațiile cu serviciile speciale ale Ministerului, în timpul creării Direcției Naționale de informații (2008), relatează Noi.md cu referire la rbc.ua.

Ofițerul a ocupat funcția de șef al Direcției de informații a Centrului pentru Planificare și desfășurare a operațiunilor (CPCO) din 2015 pînă în 2017 înainte de a fi repartizat în celula operațională pentru Relații Internaționale a Cabinetului Ministrului Forțelor Armate din Florența.

Se remarcă faptul că noul director va conduce proiectul de transformare DRM lansat în urmă cu mai bine de un an, care vizează adaptarea informațiilor militare la agravarea crizelor și la volumul exponențial de date prelucrate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий