Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

În China s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade

30 ian. 18:30   Diverse
1101 0

Un cutremur cu magnitudinea 6,1 grade s-a produs luni, la ora 7:49, ora Beijingului, în județul Shaya, circumscripția Aksu/Regiunea Autonomă Xinjiang Uygur, nord-vestul Chinei/.

Potrivit Centrului Chinez pentru Rețele Seismologice /CENC/, epicentrul seismului a fost situat într-un punct cu coordonatele de 40,01 grade latitudine nordică și 82,29 grade longitudine estică. Hipocentrul se afla la o adîncime de 50 km.

Epicentrul a fost situat într-o zonă nelocuită, la 105 km de orașul Alaer și la 141 km de centrul administrativ al județului Shaya. Potrivit autorităților locale, în zonele apropiate s-au simțit cutremure. Nu au fost raportate victime și răniri umane, precum și pagube materiale.

După cutremur, în zona cutremurului au fost trimise 15 vehicule și 70 de salvatori de la Serviciul Județean de Pompieri și Salvare Aksu. O echipă de 10 persoane de la Serviciul de pompieri și salvare din județul Shaya cercetează zona epicentrului cu două vehicule.

Lucrările rețelelor electrice locale, producția de petrol și gaze, precum și întreprinderile petrochimice cheie nu au fost afectate de cutremur.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?