Imagini dramatice în Turcia: Momentul în care o clădire se prăbușește

6 feb. 11:46   Diverse
2992 0

Imagini dramatice în Turcia.

La doar cîteva ore de la producerea cutremurului, care a lăsat sute de morți și răniți, pe internet au început să apară imagini cu momentele în care mai multe clădiri se prăbușesc.

Atenția, vă pot afecta emoțional!

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit sudul Turciei, în apropiere de oraşul Gaziantep, a raportat Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) și a fost urmat de 42 de replici. Seismele s-au resimțit în toată zona de sud-est a Turciei, dar şi în Liban, Siria şi în Cipru. Aproape 200 de oameni au murit în Turcia și Siria, iar alte sute au fost răniți. Autoritățile se tem că bilanțul victimelor ar putea crește dramatic în orele următoare.

Vicepremierul Nicu Popescu a venit cu un mesaj pe Twitter, în care a transmis condoleanțe familiilor victimelor din Turcia și Siria, după ce s-a produs un cutremur dezastruos.


Ulterior, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova a anunțat că s-a autosesizat și a făcut demersuri pe lîngă autoritățile locale cu privire la verificarea apartenenței la cetățenia țării noastre a victimelor cutremurului. Din verificările efectuate pînă la momentul actual, printre victime nu există cetățeni moldoveni răniți sau spitalizați în urma cutremurului.

Reamintim că telefoanele de urgență ale misiunilor diplomatice și consulare ale Republicii Moldova în Turcia sînt:

+905359830173​

+905386872101

0
0
0
5
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий