Ilham Aliyev: "Nimeni nu ne poate vorbi în limbajul dictaturii și al ultimatumului!"

22 sep. 17:15   Diverse
1757 0

Nimeni nu poate vorbi cu Azerbaidjanul în limbajul dictaturii și al ultimatumului și să nu uite nimeni acest lucru, precum și faptul că Karabah este Azerbaidjan!

Despre acest lucru a declarat președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, în discursul său către națiune.

”Le sugerăm forțelor care sînt departe de regiunea noastră, dar care își urmăresc agenda politică și care folosesc poporul armean ca instrument, îl exploatează și într-un moment dificil, cum se spune, îl trădează, escrocilor și politicienilor corupți să ne lase în pace”, a menționat el.

Reamintind că Caucazul de Sud a fost un loc de conflicte, războaie și ciocniri sîngeroase timp de secole, șeful statului a declarat: "Ajunge! Noi o cerem".
Precizînd că poziția demonstrată de statul armean ieri și astăzi inspiră speranță, președintele Ilham Aliyev a declarat că nu este departe ziua în care Azerbaidjanul și Armenia vor rezolva disputele dintre ele, vor semna un tratat de pace, iar țările din Caucazul de Sud vor începe să lucreze la viitoarea cooperare în format trilateral.

Șeful statului i-a avertizat și pe cei care ne privesc cu dispreț. "Trebuie să spun, de asemenea, că cei care ne privesc cu dispreț, care revendică pămînturile noastre, care nu pot digera succesele noastre, nu trebuie să uite niciodată că "pumnul de fier" este în vigoare și va fi întotdeauna în vigoare!", a spus el.


Nimeni nu ne poate vorbi în limbajul dictaturii și al ultimatumului! Nimeni să nu uite acest lucru! Și nimeni să nu uite că Karabakh este Azerbaidjanul!", a remarcat președintele Ilham Aliyev.

7
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?