TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Idei de decorațiuni handmade de Crăciun de realizat împreună cu cei dragi (VIDEO)

Sărbătorile de iarnă sînt magice și se apropie cu pași grăbiți. Mulți dintre noi încă nu au reușit să-și decoreze casa sau să împodobească bradul.

Atunci cînd alegem să facem decorațiuni handmade de Crăciun simțim cu atît mai mult atmosfera de sărbătoare în jurul nostru.

Iată cîteva idei de decorațiuni de Crăciun făcute acasă împreună cu cei dragi.

Din fericire, nu ai de ce să cheltuiești foarte mulți bani pe decorațiunile de Crăciun scumpe pe care le găsești în magazine. Există și alte moduri în care poți să faci rost de ornamente și de jucării care să creeze o atmosferă magică și festivă în casa ta.

Tutorialele de mai jos sînt prezentate pas cu pas, pentru a vă putea ajuta sa realizați decorațiuni handmade de Crăciun.


Decorațiuni faine realizate din paste

Dincolo de materialele convenționale precum hîrtia, cartonul și materialele textile poți apela și la unele obiecte inedite precum sfoara, șosetele, becurile, crenguțele de copaci, și chiar și la alimente: pastele și alunele se pot transforma în ornamente foarte simpatice.

Decorațiuni din materiale reciclate

Pentru că este important să reciclăm și să pornim în noul an mai buni, decorațiunile handmade de Crăciun din obiecte reciclate pot fi cea mai bună soluție. Acestea pot fi făcute și împreună cu copiii, dîndu-le astfel un exemplu și vorbindu-le despre cît de important este să avem grijă de natură. Chiar dacă pare greu de crezut, din banalele reviste sau din tuburi de hîrtie igienică pot ieși decorațiuni de Crăcun spectaculoase.

Decorațiuni handmade de făcut cu copiii

Ce e mai frumos în apropierea sărbătorilor de iarnă, decît să fie toată familia acasă și să vă bucurați de timpul petrecut împreună? Mai mult, în acest timp puteți îmbina utilul cu plăcutul și să creați împreună cu copiii cele mai frumoase și pline de magie decorațiuni handmade de Crăciun.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load