COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Horoscopul pentru 9 aprilie 2020

Horoscopul pentru 9 aprilie 2020

BERBEC

Nu ştii cum să abordezi ziua aceasta: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci deja de ceva mai palpitant, care să te scoată din comoditate? Numai de starea ta de moment depinde totul, pentru că dacă tot ce-ţi doreşti azi e să leneveşti pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor. Dar dacă simţi că odihna te plictisește, n-ar fi rău să găseşti cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă: sport, mişcare, drumeţii, muncă!

TAUR

Eşti la începutul unui proiect important şi debordezi de imaginaţie, de creativitate, de idei pe care abia aştepţi să le pui în aplicare mai repede. Nimeni nu-ţi contestă creativitatea, vii cu idei noi şi bune, cu soluţii curajoase şi pozitive, dar primul lucru pentru a începe să le pui în practică e să le exprimi liber. Nu te gândi la cei care nu le vor aplauda din prima, nici la criticile sau hopurile absolut fireşti de pe parcurs, ci vorbeşte deschis şi sincer despre ceea ce vrei să faci. Într-o zi, toate aceste idei îşi vor arăta valoarea şi urmările excelente. Nu acum, nu imediat, dar primul pas e să le emiţi în Univers cu încredere!

GEMENI


Ţi s-a strecurat în minte o idee care nici măcar nu te reprezintă. Este o influenţă nefastă de la cei din jur, şi nu te poţi rupe de acest gând. Ignoră opiniile celorlalţi, nu-i lăsa să te tragă în jos după ei cu bârfe, zvonuri panicarde, poveşti negativ, când tu ştii mult mai bine pe ai în minte. Ceea ce spun ei sunt chestiuni trecătoare, fără nicio importanţă pentru ceea ce vrei tu să faci, ca atare rămâi surd la aceste influenţe nefaste, pentru că nu sunt pentru tine. E modul lor de a-şi explica neputinţa, de a găsi scuze la propriile eşecuri, şi dau vina pe oricine, iar acum tu intri în colimatorul criticilor, de parcă tu ai fi vinovat pentru greşelile lor.

RAC

Credeai că va fi o zi oarecare? Te înşeli: poate veni cu ceva nou. Puţin aer proaspăt nu strică, fie că vorbim aici la propriu sau la figurat. Dacă o iei mot-a-mot, atunci petrece mai mult timp afară, în directă legătură cu natura, căci acea gură de aer curat îţi face incredibil de bine, de parcă era exact sursa de energie pură de care aveai nevoie. Dacă priveşti gura de aer proaspăt doar metaforic, atunci poate fi momentul cel mai bun pentru o schimbare de atitudine, de stare, o cât de mică noutate acceptată în programul normal al acestei zile, dar care va avea efecte miraculoase asupra tonusului tăui general.

LEU

Ai o discuţie foarte serioasă cu familia, cu rudele mai în vârstă, de la care simţi nevoia să afli unele aspecte care, din diverse motive, nu îţi sunt prea clare. Poate fi un moment al marilor adevăruri, al destăinuirilor de familie, al explicaţiilor tardive, al unor istorii din trecut pe care abia acum le afli cu adevărat, ca atare oferiţi-vă unii altora răgazul necesar pentru a sta de vorbă cu maturitate şi sinceritate. Poţi descoperi lucruri foarte interesante, unele din ele bune, altele mai puţin bune, dar aceste discuţii justificatoare au rolul de a restabili armonia şi ordinea în unele planuri mai incerte din familie.

FECIOARĂ

Nu te aştepta ca lumea să aprecieze la fel lucrul pe care tu îl consideri perfect. Tu te simţi excelent într-un anumit loc, dar altcineva nu. Ţie îţi plac anumite detalii, altora nu. Aşa e viaţa, o paletă imensă de gusturi, preferinţe, criterii de apreciere, şi care nu pot fi niciodată identice la toată lumea. Totul e să nu înceapă criticile inutile pe seama unor aspecte care ţin, la urma urmei, de gusturile fiecăruia. Un musafir îţi intră în casă şi, de-a dreptul nepoliticos, începe să-ţi judece decorul, culoarea pereţilor, mobila, aranjamentul interior fără nici un drept, dar uită că nu e casa lui şi ai dreptul să trăieşti în spaţiul personal aşa cum îţi place!

BALANȚĂ

Fii foarte atent la cel care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele, pentru că intenţiile sale nu sunt deloc pozitive şi nicidecum în avantajul tău. Urmăreşte sigur ceva şi profită de vulnerabilitatea ta, dictată de atmosfera de sărbătoare, şi umblă la coarda la sensibilă pentru a obţine un beneficiu de care fii sigur că se va folosi cândva. Masca pe care a pus-o pe figură ascunde un dram de egoism, dar, pentru că e o zi cu conotaţii spirituale, eşti dispus să i le ierţi şi să le treci cu vederea, ca şi cum ai vrea să vezi în jur doar lucruri bune. Nu fi atât de naiv: nu e atât de bun pe cât vrei tu să-l vezi!

SCORPION

Eşti mândru de tine, de realizările despre care vorbeşti tuturor celor pe care îi întâlneşti, iar aprecierile sincere pe care le primeşti, te motivează de minune. Meriţi felicitări, deci nu e doar laudă de sine! Când vezi cât de multă lume te aplaudă pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj să ţinteşti şi mai sus, cu şi mai multă încredere în forţele proprii. Ţelul pe care ţi-l propui astăzi, deşi pare îndrăzneţ şi foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine tocmai pentru că tot ce ai realizat până acum a demonstrat că eşti capabil de orice, dacă îţi menţii stima de sine la cote maxime.

SĂGETĂTOR

Cei pe care îi iubeşti sunt ţinta tuturor scopurilor tale de astăzi şi tot ce faci e numai spre binele lor. Nu te gândeşti la propria persoană acum, pentru că şi tu eşti fericit dacă îi vezi pe ei zâmbind. Indiferent de relaţia pe care o ai cu cei care îţi ţin azi companie, îi iubeşti ca pe tine însuţi. Cum să nu te simţi bine printre oameni când atmosfera e atât de veselă, de animată, de emoţionantă. Bucuria pune stăpânire pe toţi şi vă face mai comunicativi, mai receptivi la dorinţele celorlalţi, mai atenţi unii cu alţii. Păstrează această stare minunată cât mai mult timp, pentru că iubirea e un dar divin.

CAPRICORN

Discută cu jumătatea ta, cu persoana cea mai apropiată de sufletul tău, despre sensul pe care trebuie să mergi de acum înainte. Tu eşti un pic dezorientat şi nu ştii încotro să porneşti, de a ceea ai nevoie de o îndrumare. Cel care ţine la tine cel mai sincer îţi este şi cel mai de încredere tovarăş, ca atare poţi asculta sfaturile sale, pentru că el devine canalul de transmisie a mesajelor divine. Da, poate de unul singur nu găseşti momentan direcţia cea mai potrivită, dar ai noroc de un camarad atât de bun alături, care ţine la tine necondiţionat, şi care e dispus să te înveţe, să-ţi dea poveţe şi să te însoţească pe drumul pe care vrei să mergi.

VĂRSĂTOR

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te relaxezi şi tu cât de cât. Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie şi sărbătoare sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşeşti să îţi reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi. Te simţi bine printre oameni care îţi oferă ce ceva din toate acestea.

PEȘTI

Familia e totul pentru tine şi i te dedici trup şi suflet, conştient că toţi aşteaptă de la tine enorm. Aveţi acum cu toţii starea potrivită pentru a pune ţara la cale, pentru a vă acorda mai multă atenţie unii altora. Vă adunaţi în jurul bradului cu altă deschidere unii faţă de alţii şi îi priveşti cu drag, cu responsabilitate şi cu un puternic spirit protector! Ştii că fericirea lor depinde de tine, tocmai de aceea îţi încarci inima de această minunată emoţie pe care numai astfel de clipe, când sunteţi cu toţii laolaltă, o inspiră. Priveşti la cei dragi şi cu bucurie, dar şi cu un dram de seriozitate, pentru că simţi pe umerii tăi se aşează o nouă speranţă. Multe dorinţe vor fi transmise azi către ceruri şi… tu le poţi împlini!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load