COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Horoscopul pentru 6 iunie 2020

Horoscopul pentru 6 iunie 2020

BERBEC

În mediul tău obişnuit, în care toate păreau aşezate pe un teren banal şi liniştit, apare astăzi o situaţie neprevăzută care-ţi dă peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerător, care cere din partea ta o reacţie foarte promptă. Nu ai timp de gândire şi nici de acţiune, ci trebuie să fii pe fază pentru a interveni rapid. Te poţi trezi cu tot felul de evenimente nedorite: defecţiuni ale aparatelor electrocasnice, cum ar fi un scurt circuit, o plată neprevăzută şi mare care consumă într-o clipă banii puşi deoparte cu greu luni de zile, o boală picată din senin când credeai că ţi-e mai bine, deci cam aşa se traduce atmosfera acestei zile: lucruri care cad din senin fără preaviz şi care îţi strică ţie planurile.

TAUR

Atâtea planuri măreţe te motivează, dar te şi epuizează la un moment dat, ca atare revino un pic cu picioarele pe pământ ca să te odihneşti. Unii spun că parcă ai trăi prin stele, că visezi cu ochii deschişi, că nu se poate vorbi cu tine cât timp eşti concentrat numai la ţelurile tale cele mai înalte. Ai tot dreptul să visezi până departe, dar nu cumva scapi din vedere lucrurile imediate, cele mai apropiate? Ia o pauză din atâtea proiecte megalomanice, şi ocupă-te şi de fleacurile banale de zi cu zi, că altfel se adună prea multe şi te vor copleşi într-o zi. Nu e o ruşine să-ţi asumi sarcini mărunte, ca mersul la piaţă, bucătăria sau curăţenia, doar pentru că tu visezi lucruri de dimensiuni galactice! Le poţi face pe amândouă: şi banalul, şi colosalul!

GEMENI


Nu poţi colabora cu grupul în care te afli astăzi, pentru că toţi par preocupaţi de cu totul alte probleme şi nu de scopul pentru care v-aţi adunat la un loc. Sunt împovăraţi de propriile necazuri de acasă şi de aceea nu le stă gândul la sarcinile de serviciu. Nu daţi randament împreună şi mai bine n-ar mai fi de faţă, că nu ai cu cine lucra. Dacă ar apărea cineva cu spirit de conducător care să-i motiveze pe toţi să se concentreze la o singură activitate, lucrurile ar putea să se mai urnească. Nu reuşeşti să-i stimulezi ce influenţează ei pe tine încât eşti gata să renunţi.

RAC

Trage tare, pentru că de investiţia de energie de acum depinde succesul spre care faci paşi mari înainte! E motivant să vezi că munca ta este răsplătită, dar trebuie să mai ai răbdare, deoarece eşti abia pe parcursul acestui mare proiect. Nu e departe momentul final în care vei putea culege roadele şi primi laudele, dar nu trebuie să reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnantă. Dimpotrivă: acum e momentul să măreşti ritmul, să accelerezi şi mai tare, să îţi aduni forţele şi mai mult, ca să ajungi primul la linia de sosire! Poţi mai mult de atât – şi ştii şi tu foarte bine asta – dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capătul acestei curse!

LEU

Ai în faţa ta un exemplu de om care a avut încredere în visul său şi a ajuns să şi-l împlinească. Urmează şi tu îndrumările sale, pentru că ştie ce spune, vorbeşte din experienţă proprie şi îţi oferă sfaturi deja verificate, astfel încât nu mai pierzi şi tu timp inutil cu experimente eşuate pe parcurs, ci mergi exact pe calea cea bună. E ca o reţetă de succes ce merită urmată întocmai! Ai multe de învăţat de la el, pentru că oferă o lecţie grozavă de credinţă. Tu nu crezi orbeşte în ceva, nici măcar în propriile tale vise, or el îţi arată cât de uşor ajungi acolo unde doreşti dacă nu te abaţi de la credinţele proprii. Învaţă să speri, cultivă-ţi credinţa!

FECIOARĂ

Dorinţele tale sunt extrem de puternice şi, dacă îţi pui ceva în cap, ai toate şansele să materializezi acel gând foarte repede. Deţii toate resursele, instrumentele, mijloacele necesare pentru a ajunge acolo, totul e să-ţi doreşti, deci gândeşte-te bine unde vrei să ajungi şi dă-i startul acelui drum către succesul deplin cât mai repede. Fă tot ce-ţi stă în putinţă – şi poţi multe – sondează adânc în mintea ta pentru a scoate la lumină noi şi noi idei care vor forma o construcţie demnă de toată lauda. Eşti mândru de ceea ce faci, şi pentru că tu ai încredere deplină în planurile tale, reuşita e din ce în ce mai aproape. Crede în roadele minţii tale şi pune-le la treabă!

BALANȚĂ

Ai ajuns la finalul unei acţiuni şi trebuie să te confrunţi cu o judecată atentă. Chiar dacă nu e tonul pe care l-ai fi aşteptat, ceea ce auzi e binemeritat şi îţi va fi de folos, ca atare nu privi analiza la care eşti supus ca pe un atac la persoană, ci ca pe o reflectare sinceră şi justă a faptelor tale. Verdictul pe care îl vei primi la final va fi unul cât se poate de corect şi care va sta la baza etapelor următoare din planurile începute, deci nu fugi de această analiză la rece. E spre binele tău, pentru a repara la timp ceea ce nu e bine şi pentru a te linişti.

SCORPION

Pierzi mult timp pe drumuri azi, transportul public devine motiv de enervare, iar traficul poate fi stresant. Nu te enerva totuşi, astfel de momente când consumi minute preţioase pe drum sunt un motiv bun să-ţi faci ordine în gânduri. În acest timp, în loc să te cerţi cu toată lumea şi să aduci acuze la adresa mai marilor ţării, mai bine te-ai îndrepta spre gândurile tale cele mai profunde, pentru că vei găsi o mulţime de idei noi, de soluţii eficace, de variante optime la care nu te-ai gândit înainte. Când eşti blocat în trafic aşadar, retrage-te în sinea ta şi meditează. Aşa, nu vei mai vedea niciun motiv de stres în jurul tău, ci dimpotrivă, ajungi la destinaţie încărcat de o mulţime de idei noi foarte inspirate. Fără aceste momente de răgaz obligat, nu ai fi descoperit atâtea soluţii interesante!

SĂGETĂTOR

Se apropie un eveniment ce îţi ridică tensiunea, dar te motivează din ce în ce mai mult. Sună promiţător ceea ce urmează să se întâmple, abia aştepţi să devină mai repede realitate, şi profiţi de fiecare moment care te mai desparte pentru a te pregăti ireproşabil pentru orice va fi! Cât timp eşti susţinut de cineva în care ai încredere, care e un exemplu demn de urmat sau un motor de energie ce te obligă să nu scazi nici tu ritmul spre ce ţi-ai propus, totul va merge foarte bine. Cu tovarăşul potrivit alături, care te completează, te îmbărbătează şi te susţine, eşti capabil de adevărate minuni. Implică-te deci!

CAPRICORN

Veştile cele mai bune vin azi de departe, ori transmise prin intermediul unor mijloace de comunicare, ori transmise personal de un mesager care intră în casa ta. Le primeşti cu bucurie, cu entuziasm şi simţi chiar nevoia să le împărtăşeşti şi altora, deoarece sunt evenimente care nu te privesc doar pe tine, ci şi pe cei dragi. Schimbarea pe care o decizi acum va avea efecte dintre cele mai bune cândva, şi dacă primeşti aprobarea familiei, ai şi mai mult curaj să schimbi macazul spre noul sens de la care aveţi cu toţii mari aşteptări. Viitorul arată promiţător!

VĂRSĂTOR

Este o zi de mare succes, orice ţi-ai pune în minte, ţi-ar ieşi de minune! Îndrăzneşte cât mai sus, nu te mulţumi cu lucruri mărunte, pentru că azi parcă te-ai afla sub o aripă protectoare ce te ajută să faci orice, oricât de dificil ar părea. Dacă ai un mare plan profesional în gând, hai, dă-i startul acum! Dacă ţi-au picat ochii pe o persoană anume la care până acum doar visai, hai, fă un pas în faţă şi cucereşte-l! Toate sunt la cote maxime azi şi eşti ajutat de noroc, de curaj, de energie pozitivă pentru o reuşită de proporţii de care vei fi mândru.

PEȘTI

Te simţi binecuvântat azi de prezenţa unei persoane pe care o admiri enorm, pe care încerci să o imiţi din anumite puncte de vedere şi să-i calci pe urme. Ai şansa de a sta în preajma sa, de a-i simţi influenţa, de a-i primi îndrumările, şi te consideri de-a dreptul norocos pentru acest privilegiu! Ai enorm de învăţat de la acest om care îţi este superior, pentru că e un maestru în domeniul în care tu încă acumulezi cunoştinţe. Ia notiţe şi stai cu urechile pâlnie la lecţiile pe care ţi le oferă, poate deloc pe gratis, pentru că poate fi vorba şi de un curs plătit, dar eşti încântat de tot ce auzi. Închei ziua cu un sentiment de bogăţie intelectuală şi spirituală!

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load