X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1124

Horoscopul pentru 4 septembrie 2022

4 sep. 08:00   Diverse
1501 0

BERBEC

În această zi rișți să te enervezi din cauza unor colegi ce nu vor fi de acord cu ideile tale. Există posibilitatea să fii invitat la o petrecere de afaceri unde vei caută informațîi noi legate de un proiect la care lucrezi. Vei avea ocazia să te reintalnesti cu un vechi prieten ce lucrează în același domeniu cu ține și vei face schimb de informații.

TAUR

Deodată, pari mai plin de farmec decît de obicei. Poți emană un aer misterios care în anii 1920 a fost numit “el”. Partenerii actuali și potențiali de dragoste pot aruncă o a două privire la ține și pot fi intrigați. Nu fi surprins dacă atragi priviri admirabile de la străini! Asta ar putea face o mare diferența în viață ta romantică. Potențialii parteneri pe care îi întîlneșți astăzi ar trebui să continue să vadă ceva în ține pentru o lungă perioada de timp. Profită din plin de ea!

GEMENI

Vei putea primi banii cîștigați prin implicarea în artă, probabil cei care combină creativitatea cu tehnologia informatică. Din punct de vedere financiar, trebuie să stai destul de bine, astfel încît să poți canaliza imediat ceea ce vei primi din această afacere. Acesta este un moment excelent pentru a face acest lucru, deoarece toate semnele indică faptul că acest tip de activitate ar putea fi foarte profitabil în următorii cîțiva ani.

RAC

Intuiția ta a crescut constant în ultimele luni, iar astăzi ea ar putea funcționa la un nivel deosebit de înalt. Există posibilitatea că în această zi să primeșți anumite informațîi legate de sentimentele celor din jurul tău. Dacă te gîndeșți să îți consumi energia în arte, poate îți va veni inspirația pe care ar trebui să o foloseșți cu siguranță. Nu îți fă griji cu privire la ceea ce este practic.

LEU

Planurile tale ambițioase pentru viitorul tău ar putea necesită puțînă atenție, mai ales la unele chestiuni practice cum ar fi finanțele. Acest lucru ar putea fi o piedică, dar dacă eșți serios cu ideile tale, vei șți exact ce trebuie făcut. Un prieten ar putea să vină să te ajute să pui în aplicare ceea ce îți doreai. Nu încerca să faci totul în această zi deoarece vei fi suprasolicitat și există riscul să te descurajezi.

FECIOARA

O vizită de mult așteptată din partea unui prieten apropiat sau partener de dragoste poate fi amînată. Acest lucru ar putea fi mai degrabă dezgustător. Te temi că amînarea implică faptul că vizită nu se va întîmplă niciodată, dar nu este cazul. Prietenul tău probabil că a fost puțîn ocupat cu rezolvarea anumitor probleme. Fii răbdător și stai liniștit. Totul va ieși așa cum vrei, deși puțîn mai tîrziu!

BALANȚA

Unele științe, cum ar fi alchimia, frenologia și astrologia, ar putea să-ți cînte o melodie că de sirenă pentru ține. Îți place să te gîndeșți la ține și realist, dar astăzi ai putea găși irezistibil așa-numitele domenii nerealiste ale cunoașterii. Vei avea, de asemenea, un cadou special pentru cei din jur chiar acum. Citeșți acest subiect și s-ar putea să fii surprins de ceea ce descoperi.

SCORPION

Astăzi ai putea dori să îți pui ideile practice în afaceri pentru a avea succes în finalizarea unui proiect al companiei tale. Această este o idee bună, pentru că toate semnele indică faptul că orice ai începe astăzi, fie că e vorba de angajatorul tău sau de ține, ar putea duce la succes. Cu toate acestea, ai putea să te afli în situația în care cheltuieșți mai mulți bani decît ți-ar plăcea în mod normal. Nu te da înapoi, dar fii atent!

SĂGETĂTOR

Astăzi este o zi în care vei avea multe idei. Te vei ocupă de mai multe copromisuri în această zi, chiar dacă te vor scoate din rutină obișnuită. Cercetează ceva despre care eșți curios, mai ales dacă e ceva la care nu te-ai gîndit niciodată înainte. Fiind spontan este un lucru bun, deși nu îți permiți în mod normal să faci asta! Singură problema ar putea fi lipsa de concentrare. Dacă ai multe de realizat, îți va fi greu să te concentrezi.

CAPRICORN

Vei avea parte de o zi plină de evenimente neașteptate. La serviciu este posibil să fii nevoit să repari unele defecțiuni provocate de un coleg. Vei fi stresat de către șefi să găseșți rezolvarea problemei cît mai repede posibil. sînt șanse că la finalul programului să fii recompensat cu o suma de bani ce te va ajută să îți rezolvi unele probleme financiare.

VĂRSĂTOR

Unele informațîi pe care le vei primi astăzi ți se vor părea destul de ciudate. Există posibilitatea să fii confundat cu altă persoană și va trebui să rezolvi acest lucru în cel mai scurt timp. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu te enervezi deoarece rișți să spui unele vorbe fără rost ce pot jigni anumite persoane.

PEȘTI

S-ar putea să fii puțîn confuz cu starea de spirit a zilei care promovează acțiunea rapidă și o abordare sporadică a lucrurilor. Mai mult decît atît, această abordare nu este exact conformă cu protocolul tău metodic obișnuit. Fă tot ce poți pentru a fuziona cu această energie și pentru a adaugă o scînteie mai spontană la rutină zilnică. Fă o plimbare de relaxare astăzi.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав