Criza energetică stiri: 1542
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3384

Horoscopul pentru 4 august 2022

4 aug. 07:00   Diverse
1969 0

BERBEC

Se pare că sensibilitatea ce te caracterizează de obicei dispare, și te face să începi de la prima ora a dimineții să arunci cu vorbe în toate direcțiile. Vor fi multe persoane care îți vor răspunde cu aceeași moneda, dar și destui care se vor retrage jigniți fiind de toată atitudinea ta incisivă. Abia spre seară devii ceva mai plin de compasiune. Încearcă totuși să îți controlezi cuvintele.

TAUR

Creativitatea ta va fi la un moment dat provocată. Eșți inspirat să porneșți unele proiecte creative pe termen lung și ai energia să le vezi duse pînă la sfîrșit. Acesta este un moment în care poți să faci un salt de credință și să plonjezi direct. Așteptarea nu te va duce nicăieri, așa că, orice ai visat să faci, fă acum.

GEMENI

Inima și intuiția ta vor guverna astăzi mult mai mult decît mintea. Ai încredere în ceea ce îți spun instinctele tale. Dacă eșți într-o profesie legată de vînzări, te poți aștepta că comenzile să se desfășoare astăzi în număr mult mai mare, deoarece percepția ta extrasenzorială te ajută să cunoșți nevoile clienților tăi aproape înainte de a le face. Planifică-ți o întîlnire romantică cu cineva pe care îl iubeșți și spune-i tot ce simți în seară asta.

RAC

Nici unul dintre prietenii tăi nu poate fi acasă astăzi, așa că probabil nu vei putea avea vreun fel de conversații telefonice sau vizite cu ei. Acest lucru te poate determina să te simți destul de singur. S-ar putea să crezi că nimeni nu-i mai pasă de ține. Știi bine că nu este cazul. Vei citi sau urmări videoclipuri pînă cînd te va sună cineva!

LEU


Probabil că azi vei primi o șansă. Fii prudent cu asta. Dacă o investeșți cu înțelepciune, îți va servi mult și bine. Curiozitatea ta a fost stîrnită în privința unor subiecte destul de ezoterice, poate despre artele întunecate. De ce nu vizitezi biblioteca locală pentru a vedea cîteva cărți pe aceste teme de interes?

FECIOARĂ

Probabil că azi vei primi o șansă. Fii prudent cu asta. Dacă o investeșți cu înțelepciune, îți va servi mult și bine. Curiozitatea ta a fost stîrnită în privința unor subiecte destul de ezoterice, poate despre artele întunecate. De ce nu vizitezi biblioteca locală pentru a vedea cîteva cărți pe aceste teme de interes?

BALANȚĂ

Activitățile de strîngere de fonduri ale unui grup cu care eșți afiliat merg foarte bine, dar astăzi probabil că vei constată că lucrurile par blocate. Această situație este frustrantă, dar probabil că nu va dura dincolo de astăzi. Pînă mîine, toți ar trebui să fie din nou ocupați așa că trebuie doar să aștepți.

SCORPION

Eșți intuitiv din fire, dar astăzi e posibil să ai o grămadă de premoniții psihice. Informațiile despre propriul personaj ar putea aduce traume vechi la suprafață, astfel încît să le poți elibera. Visele tale ar putea fi deosebit de vii și mai degrabă deconcertante, deși nu într-un mod negativ. Scrie-le. Simțul tău estetic este, de asemenea, foarte ridicat. Nu te miră dacă descoperi că eșți mai degrabă parțial favorabil artei impresioniste!

SĂGETĂTOR

În această zi te poate îngrijora starea unui membru al familiei. Această persoană ar putea fi plină de muncă, bani sau, probabil, o poveste de dragoste care este întreruptă. Spune cuvinte liniștitoare, dar nu te aștepta că el sau ea să răspundă și nu încearcă să cazi în capcană de a simți că cuvintele tale amabile au fost toate în zadar.

CAPRICORN

Imaginația și intuiția ta ți-au servit bine la locul de muncă și ar trebui să te răsplătească în curînd. Se poate să ți se ofere o majorare, un comision sau poate o șansă de a investi în companie. Stimă de sine va primi cu siguranță un impuls! S-ar putea să descoperi că avansezi și mai intuitiv decît de obicei, iar oamenii te invidiază din cauza asta.

VĂRSĂTOR

S-ar putea că în această dimineață să te trezeșți puțîn indispus și este posibil să nu îți dai seama de ce. Ar putea există un fel de dezechilibru minor, ceea ce poate tensiona situația dintre ține și ceilalți, mai ales dacă eșți strasat cu privire la responsabilitățile de la locul de muncă. Evita calculatoarele dacă este posibil și acordă-ți timpul necesar pentru a ieși la o plimbare rapidă.

PEȘTI

Informații care ar putea apărea din trecut ar putea fi puse la punct pentru ține într-un mod pozitiv. Le poți folosi că inspirație pentru un proiect creativ de un anumit fel sau le poți face să funcționeze pentru ține în relațiile tale cotidiene cu alții. Ar trebui să te simți în mod deosebit mai romantic și sexy astăzi și s-ar putea să dorești să mergi la cumpărături pentru haine din țesături moi și ușoare.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав