X 
Puterea stiri: 7334
Criza energetică stiri: 1129

Horoscopul pentru 3 septembrie 2022

3 sep. 09:30   Diverse
1520 0

BERBEC

Un cuplu pe care îl cunoșți de multă vreme ar putea să te viziteze la ține acasă astăzi. Nu fi surprins dacă îți spun cît de minunat arată locul. Conversația ar trebui să fie plină de viață și distractivă, deși ar trebui să ocoliți orice discuție pe subiecte controversate. Dezbaterile pe astfel de chestiuni ar putea deveni destul de aprinse. Ar putea fi înțelept să-ți tratezi oaspeții mai degrabă cu mîncare decît cu alcool!

TAUR

Astăzi, s-ar putea să petreci mult timp în mașină făcînd comisioane în cartier. Este posibil să întîlneșți oameni pe care îi cunoșți și au veșți interesante. În apropiere se pot deschide noi afaceri. Medicii, stomatologii și alți profesioniști ar putea oferi consultații virtuale, făcînd rutină zilnică mai convenabilă. Unii dintre ei ar putea fi vecini sau rude.

GEMENI

Banii pe care i-ai cîștigat de multă vreme s-ar putea să ajungă în sfîrșit astăzi, dar nu fii surprins dacă trebuie să faci o mulțime de alergări pentru a-i obține. Ar putea apărea planuri pentru viitoarele proiecte de cîștig, deși este important să iei în considerare totul cu atenție și să nu intervii prea repede. Acesta este un moment excelent pentru a învață o nouă abilitate de a face bani.

RAC

Persoană specială din viață ta poate avea probleme cu colegii și este probabil să dorească simpatie. sînt necesare soluții. Dacă nu ai nici una, fii doar un bun ascultător. Este important pentru ține să ieși și să faci mișcare. Dacă vremea este bună, fă o plimbare. Dacă nu, participa la un curs de exerciții online. O să te simți mai bine.

LEU

Astăzi, probabil vei lucra din greu în culise, poate pregătind un proiect pentru că alții să-l facă public sau instruiți oameni pentru un fel de performanță virtuală. Vei consumă multă energie în timpul îndeplinirii acestei sarcini, dar probabil vei simți că a meritat totul. Nu te aștepta să mergi acasă devreme. Probabil vei trece dincolo de chemarea datoriei.

FECIOARA

Prietenii te-ar putea face să te alături lor pentru o scurtă excursie de o zi, poate la țară. Această este o zi grozavă pentru a merge la o astfel de ieșire dacă este posibil. Probabil că ai muncit din greu și trebuie să scapi de ceva vreme. Totuși, nu fi surprins dacă există o întîrziere.

BALANȚA

Emoțiile ar putea fi intense la lucru astăzi, pe măsură ce proiecte importante se apropie de termenele limita. S-ar putea să aloci mai mult timp decît de obicei. Temperamentele s-ar putea declanșa și colegii de muncă se pot ciocni, așa că stai calm și continuă. Pe partea pozitivă, partea financiară pentru tot ceea ce realizați astăzi ar trebui să dovedească că merită efortul.

SCORPION

Astăzi ar trebui să te simți deosebit de sexy și relațiile cu partenerii romantici ar trebui să meargă bine, Scorpion. Pasiunea este intense, liniile de comunicare sînt deschise și aprecierea unuia față de celălalt crește. S-ar putea să se vorbească despre o călătorie lungă împreună în viitor. Planificați o seară confortabilă pentru doi. Veți dori să vorbiți mult – și mai mult!

SĂGETĂTOR

Probabil că banii sînt în mintea ta acum și dorința de securitate financiară sporită te-ar putea forță să cauți un loc de muncă sau investiții care ar da roade mari. Oportunitățile pentru unul sau ambele dintre acestea sînt probabil să vină prin prieteni, poate cineva cu care ai mai lucrat. Probabil că vei realiza ceea ce îți dorești acum, dar nu este sigur dacă vei continuă pe această cale în viitor.

CAPRICORN

Nu te aștepta să petreci mult timp acasă astăzi. Este mai probabil să fii în mașină și departe de casă. Pot există comisioane și alte obligații de îndeplinit așa că încearcă să te ritmezi în orice ai face, altfel ai putea fi epuizat pînă la sfîrșitul zilei. Fă-ți timp să te opreșți și să te distrezi. Acest lucru va asigura o zi mai degrabă distractivă decît obositoare.

VĂRSĂTOR

Tulburările emoționale la locul de muncă te-ar putea stresa mult prea mult. Durerile de cap sau hipertensiunea arterială temporară te pot chinui dacă nu eșți atent. Nu te împinge prea tare. Amintește-ți să iei pauze și să te plimbi la ora prînzului. Nu îți fie teamă să amîni sarcinile neesențiale. Vei fi bine. De ce să faci muncă unei zile mai dificilă decît trebuie să fie?

PEȘTI

Această ar trebui să fie o zi norocoasă pentru ține. Tot ceea ce încerci să faci ar trebui să meargă destul de bine. Relațiile cu ceilalți sînt calde și prietenoase. Orice treburi sau alte lucrări în așteptare ar trebui să fie finalizate rapid și eficient. Dacă plănuiai să începi un nou proiect, această este ziua potrivită. Romantismul ar trebui să fie intens și pasional acum, așa că profită la maximum!


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав