X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Horoscopul pentru 29 august 2022

29 aug. 07:00   Diverse
1401 0

BERBEC

Nativii Berbec au tendința ca atunci cînd își propun ceva, imediat să și obțină. Cu toate acestea, poți ajunge la probleme destul de mari dacă vei întinde coarda mai mult decît îți permiți să o faci.

Încearcă să ai răbdare, pentru că toate se vor îndeplini atunci cînd este timpul lor.

TAUR

Nativii Taur au tendința să le impună celor din jur, absolut orice, începînd de la ce să facă și cum să facă. Cu toate acestea, la finalul acestei zile, va conta doar cît de mult ai reușit să controlezi această impulsivitate.

Vei vedea cît de bine îți va fii dacă o vei face.

GEMENI

Nativii Gemeni vor avea parte de o zi chiar norocoasă. Vei avea spor în tot și în toate, începînd de la planul financiar, pînă la cel personal. Deși anumite persoane își doresc să bage cîteva intrigi, se pare că starea ta de bine nu le va permite acest lucru.

RAC

Nativii Rac ar trebui să se ocupe de prietenii care nu le sînt tocmai prieteni. Deși ai tendința să lași de la tine, se pare că a venit momentul în care nu ar trebui să o faci. Pune piciorul în prag și ține cont de comportamentul celor din jurul tău, mai mult că pînă acum.

LEU

Nativii Leu au tendința să creadă că sînt neîndreptățiți atunci cînd vine vorba despre un parteneriat. Cu toate acestea, se pare că este doar o impresie personală, iar lucrurile nu stau deloc așa. Ba chiar mai mult, cei cu care lucrezi sînt convinși de nivelul la care lucrezi, ceea ce îi determină să te aprecieze mai mult.

FECIOARA

Nativii Fecioară ar trebui să acorde mai multă atenție atunci cînd vine vorba despre compania acceptată în jurul lor. Se pare că îți dorești tot mai mult ca persoanele din jurul tău să aibă un efect benefic asupra ta și a viitorului tău. Prin urmare, ar trebui să elimini anumite anturaje care nu îți aduc deloc cinste.

BALANTA

Nativii Balanță își doresc din ce în ce mai mult să primească încrederea celor din jur. Această încredere se va cîștiga doar prin faptele pe care le vei desfășura în prezența lor. Intențiile tale sînt mai mult decît bune, acesta este și motivul pentru care toată situația va evolua în bine.

SCORPION

Nativii Scorpion își doresc să conteze mai mult pe cei din jurul lor. Cu toate acestea, deși ai o dorință mare asupra acestui aspect, anumite persoane nu îți vor permite asta, ceea ce înseamnă că te vei trezi cu anumite surprize neplăcute. Cel mai bine ar fi să te informezi mai mult, înainte să pornești pe acest drum.

SAGETATOR

Nativii Săgetător ar trebui să se bazeze mai des pe instinctul lor practic. Prin intermediul acestuia, vei reuși astăzi să ieși din situații limită, care nu îți permit prea multe variante de scăpare. Se pare că este vorba chiar despre o dispută la locul de muncă, pe care nu o vedeai venind.

CAPRICORN

Nativii Capricorn vor avea parte de o zi destul de grea. De vină par să fie chiar propriile gînduri. Ai impresia că cei din jur nu au o părere tocmai bună despre tine însă lucrurile stau exact invers, ceea ce ar trebui să te facă mult mai sigur pe sine.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător nu vor avea parte nici astăzi de o zi a revelațiilor. Acesta este și motivul pentru care ai impresia că nu toate informațiile care ar trebui să ajungă la tine, vor ajunge. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că nu știi încă ce îți rezervă ziua de mîine.

PEȘTI

Nativii Pești vor avea parte de o zi adevărat complicată. Se pare că membrii familiei îți vor cere să găsești o rezolvare la o problemă care nu se mai poate amîna. Poate să fie vorba despre o situație care ține mai mult de viața ta persoană, decît de cea profesională.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав