Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 903

Horoscopul pentru 24 iunie 2022

24 iun. 07:00   Diverse
1684

BERBEC

Vei observă că emoțiile tale ajung astăzi la un punct culminant. Nu te alarmă, dar ai grijă să nu ataci oamenii fără motiv. S-ar putea să te simți lăsat pe dinafară. Înțepături neintenționate din partea altora te-ar putea împinge într-o stare de furie. Cuvintele dure rostite astăzi pot dauna sentimentelor altora pentru o lungă perioada de timp, așa că rămîi tăcut.

TAUR

Extremă este numele jocului acum, mai ales pentru ține iar astăzi, accentul este pus pe acțiune. Tu eșți cel care trebuie să sune pe cineva pentru a termină treaba și nu vei mai aștepta o secundă pentru a o face. Emoțiile tale curg și ai o fîntînă nesfîrșită de forță și resurse interne. Folosește această putere în avantajul tău. Conectează-te cu alțîi care împărtășesc puncte de vedere similare și urmărește rezultatele incredibile care se formează.

GEMENI

Fii aventuros și întră pe un nou teritoriu. Fii un pionier și lucrează pentru a face cîteva descoperiri noi în lume. Ziua de astăzi nu este o zi în care să îți faci griji cu privire la consecințe. Este o zi bună pentru a începe lucrurile. Există o mare cantitate de energie de foc în cosmos care te ajută în căutarea noului.

RAC

Anumite situațîi pot fi dificil de gestionat astăzi, deoarece acestea iau o întorsătură emoțională, iar tu rișți să devii anxios. Lucrurile încep fără planificarea atentă și considerația pe care o consideri necesară dar încearcă să nu îți faci atît de multe griji. Propria îndoială va împiedică orice proiect. Ai încredere că lucrurile se vor rezolva și fii îndrăzneț.

LEU


Ar trebui să descoperi că starea de spirit generală a zilei este favorabilă personalitățîi tale. Profită de această ocazie pentru a prezența lumii mai multe gînduri și idei. Lasă-ți vocea să fie auzită și folosește-o cu forță și vigoare. Ai parteneri și prieteni care sînt dornici să audă ce ai în minte. Angajează-te în lupta verbală și vei descoperi că poți învață multe despre ține și despre ceilalți.

FECIOARĂ

Ceață s-a ridicat și eșți gata de decolare. Starea de vis pe care poate ai experimentat-o ​​în ultima vreme a fost drăguță, dar acum este timpul să te mișți din nou. Folosește tot ce ai învățat din acea procesare internă recentă și folosește-o în lumea practică. Încearcă să nu te lași prins în focul încrucișat al conversațiilor care nu îți aparțîn cu adevărat. Simte-te liber să începi ceva nou.

BALANȚĂ

Această este o zi grozavă pentru ține, și vei descoperi că există o mare putere la dispoziția ta. Poate fi o zi a favorabilă unor noi începuturi iar acum ai acum ocazia să o iei de la capăt și să îți creezi o baza emoțională solidă de la care să începi. Eliberează-te de sentimentele negative și de îndoială de sine. Folosește această zi că o oportunitate de a porni pe noi terenuri și de a realiza orice ți-ai propus.

SCORPION

Focul din ține poate face rău astăzi, așa că ai grijă și încearcă să nu fii prea impulsiv în acțiunile tale. Tendința ta naturală poate fi de a atacă pe alțîi fără să te gîndeșți cu adevărat la consecințe. Dacă te trezeșți că te împresurat, s-ar putea să fie nevoie să faci un pas înapoi față de situație și să te relaxezi. Urmărește-ți obiectivele, dar asigura-te că nu faci asta în detrimentul altora.

SĂGETĂTOR

Această zi marchează începutul restului viețîi tale. Tratează-o cu respect pentru că s-ar putea să fii într-o cruciadă, iar instinctele tale de lupta ar putea lucra peste program. Ai multă energie, așa că nu-ți face griji că te vei epuiza. Singurul lucru de care trebuie să te îngrijorezi este posibilitatea să calci pe degetele altora. Asigura-te că iei în considerare modul în care acțiunile tale ii afectează pe ceilalți.

CAPRICORN

S-ar putea să simți că cineva te lovește astăzi, îndemnîndu-te să te ridici și să te mișți. Nu fi surprins dacă acea persoană pare să se ia de ține fără niciun motiv. Lipsa de simpatie și sensibilitate a altor oameni ar putea fi acută într-o zi că această dar încearcă să nu o iei personal. Învelișul exterior dur poate fi pus la încercare în ceea ce te privește.

VĂRSĂTOR

Această este o zi grozavă pentru a te urcă pe scenă și a-ți face cunoscută prezența. Spune-le oamenilor că eșți liderul haitei pentru că este mare nevoie că tu să iei cîrma acum și nu ar trebui să te dai înapoi de la această responsabilitate. Instinctul războinic din interiorul tău este probabil puternic, așa că nu ezită nicio secundă.

PEȘTI

Această este o zi bună pentru a adaugă o scînteie viețîi tale. Dacă lucrurile au părut plictisitoare și stagnante în ultima vreme, s-ar putea să fie nevoie să introduci un pic de entuziasm în ecuație pe lîngă fler și dinamism. Ia lucrurile în propriile mîini și urmărește-ți în mod activ obiectivele. Ai un puternic simt al direcției. Ai încredere în instinctele tale și mergi în această direcție. Nu ezită.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав