Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Horoscopul pentru 2 septembrie 2022

2 sep. 07:00   Diverse
1617 0

BERBEC

Astăzi s-ar putea să nu te simți prea bine să lucrezi și s-ar putea chiar să te decizi să te joci cu responsabilitățile tale. Dacă nu ai nimic urgent de făcut, ia în considerare satisfacerea acestui capriciu. Relaxează-te cu o carte bună și o ceașcă de ceai. Urmărește un film preferat. Fă o plimbare lungă într-un parc frumos. Seară, îmbrățișează-te cu un partener de dragoste.

TAUR

Un vizitator mai în vîrstă te poate contacta, oferindu-se eventual să te ajute cu unele lucrări care trebuie făcute. Este posibil că membrii familiei să te fi abandonat pentru a ieși afară și a-și face propriile lucruri. Vei întîmpină cu bucurie oferta. Problemele practice, cum ar fi bugetul gospodăriei, ar putea avea nevoie de atenție, așa că alocă-ți ceva timp pentru a află detaliile.

GEMENI

Gîndurile practice pot fi rezultatul impulsurilor inconștiente scoase la suprafață de evenimentele de acasă. Traumele și fobiile vechi ar putea fi eliberate, deși ar trebui să ai grijă să nu te opreșți prea mult asupra lor sau le vei întări în loc să scapi de ele. Imaginația ta zboară foarte sus.

RAC

O dezvăluire surprinzătoare din partea unui prieten sau cunoștință te-ar putea face să observi faptul că nu cunoșți cu adevărat această persoană la fel de bine cum credeai. Informațiile te pot determina să cauți cunoștințe care să te țînă ocupat ore în șir. Un copil sau un tînăr ar putea veni la ține și îți poate cere ajutor. Această promite să fie o zi încărcată, dar interesantă. Profită din plin de ea!

LEU

Astăzi intelectul tău este foarte activ. O serie de idei noi, poate legate de probleme politice sau sociale, ar putea să îți stimuleze curiozitatea și să te determine să doreșți să petreci ore întregi în biblioteca sau pe Internet. Cu toate acestea, sarcinile curente trebuie încă tratate.

FECIOARA

O revelație surprinzătoare, fie din interior, fie din surse precum cărți, internet sau comunicări de la alții, te-ar putea orienta într-o direcție complet nouă. Veți avea un sentiment sporit de libertate, precum și o perspectiva mai clară și mai progresivă. S-ar putea să iei în considerare cîteva schimbări destul de majore în viață, dar nu luați nici o decizie finală sau aranjamente astăzi. Aștepta înainte de a îți pune ideile în acțiune.

BALANȚĂ

Conversații de diferite tipuri ar putea avea loc astăzi. Unii oameni în vîrstă, poate părinții tăi, ar putea să te sune. Poate fi o vizită destul de liniștită, cu o conversație mai dezinvoltă decît intensă, dar care va fi totuși plăcută. Mai tîrziu ai putea lua legătură cu prietenii sau colegii pentru a oferi felicitări cu privire la ceva interesant.

SCORPION

Astăzi ai putea fi capabil să îți acordezi gîndurile și sentimentele cu cele ale altor persoane, dar este puțîn probabil să știi exact cum să gestionezi situația. Ar trebui să spui ceva sau doar să îți adaptezi propriul comportament pentru a se potrivi cu dispozițiile altora? Reflectă asupra situației înainte de a face una. Această este o zi minunată pentru a medita sau pentru a participa la prelegeri online despre chestiuni spirituale.

SĂGETĂTOR

Lucrează pentru a realiza o unitate mai bună între ține și oamenii din jurul tău . S-ar putea că anumite persoane din cercul tău de prieteni să se simtă cumva înstrăinate într-un fel sau altul. Poate că nu simt că se potrivesc cu restul grupului. Amintește-le și celorlalți că toată lumea este unică și că toate ar trebui acceptate în mod egal în ciuda diferențelor individuale.

CAPRICORN

Obținerea opiniilor dvs. acum poate stîrni vîlvătaia și mai mult, dar în cele din urmă, este pentru ceva bun. În acest moment există un ton exploziv în aer care este greu de ignorat. Ai nevoie de voință ta puternică pentru a combate forțele abrazive de la locul de muncă astăzi. Ai ocazia să inițiezi controlul asupra situației. Este posibil că alți oameni să fie prea nesiguri de ei înșiși pentru a face o mișcare.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să știi exact ce trebuie să faci astăzi, dar, dintr-un anumit motiv, acțiunea necesară poate fi un lucru greu de implementat. Ia un rol activ pentru a te implică. Spune-ți oful, dar nu te atașa atît de mult de rezultate încît să te superi și să te descurajezi dacă lucrurile nu funcționează exact conform planului. Independența este o virtute importantă de care să te menții astăzi.

PEȘTI

Vei fi inspirat de un om din viață ta care deține o mare putere. O creștere a energiei masculine care se află în jurul tău îți va arată cum anumiți oameni pot face lucrurile cu adevărat. Fii atent și poți lua cîteva indicații cheie despre cum să influențezi oamenii. Fiind politicos, vei cîștigă întotdeauna respectul tuturor.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав