TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Horoscopul pentru 2 septembrie 2020

BERBEC

Succesul nu e doar un vis îndepărtat la care mai visezi din când în când, ci e atât de aproape şi atât de palpabil încât ajunge doar să întinzi mâna să-l atingi. Azi poţi primi un sfat atât de bun care merită imediat pus în aplicare, fără să mai stai pe gânduri, ca atare stai cu urechile pâlnie şi cu ochii larg deschişi la oamenii care îţi trec prin faţă, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că dintre ele sigur sare iepurele bun şi pentru ceea ce cauţi tu în acest moment. Sunt chestiuni cât se poate de concrete, de tangibile, nu simple poveşti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se întâmplă AICI şi ACUM! Ce mai aştepţi, foloseşte!

TAUR

Schimbă faţa cu una veselă şi deschisă şi ai să vezi că aceasta e atitudinea care va schimba tonul zilei. Un zâmbet larg transmis chiar şi unui necunoscut pe stradă… un cuvânt bun prin care să faci pe altul să audă ce-i place… o mână întinsă cu prietenie ca să arăţi altcuiva că nu e singur e ceea ce şi ţie ţi-ar plăcea să primeşti astăzi, nu-i aşa? Deci fii tu schimbarea pe care o aştepţi! E atât de simplu să transformi o figură posomorâtă într-una luminoasă cu un singur gest! Foloseşte-te de şansa aceasta cu generozitate şi ziua va deveni minunată!

GEMENI

Nu are rost să numeri leii din buzunar, nici să faci recapitulări financiare, pentru că nu aceasta e calea să câştigi mai mult. E o chestiune de atitudine în faţa banilor, să-i chemi tu cui mintea şi cu inima fără să te simţi vinovat de asta! Să-i preţuieşti mai mult şi să cauţi comoara din tine care poate fi valorificată la cel mai bun preţ. Sigur ai în tine o resursă de mare valoare care, dacă ar fi pusă serios la treabă, ar genera abundenţă, dar uneori ţi-e un pic… ruşine că eşti materialist.

RAC

Gândeşte-te la ce nu ai reuşit să rezolvi corect, pentru că acum ai starea necesară dar şi timp suficient să repari ce se mai poate. Dacă ai greşit faţă de cineva, dacă ai rănit cu o vorbă sau cu o faptă, dacă nu ai spus adevărul într-o situaţie şi conştiinţa te trage de mânecă, fă acum un efort şi recunoaşte-ţi greşeala. Vei fi iertat şi te vei elibera de o mare povară de pe suflet. Poţi face asta, deci fă ceva ca să restabileşti ordinea corectă.

LEU


A venit vremea celebrării unui succes la care ai contribuit şi tu la serviciu. După zile sau săptămâni de efort colectiv, roadele încep să se vadă şi vă lăudaţi unii pe alţii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare în acest proiect de succes. Şefii apreciază ce ai făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rău ca, la moment de sărbătoare, să vă scoateţi mai mult în lumină, unii altora, contribuţia. Laudele şi aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun în echipă pentru că, după atâta muncă împreună, meritaţi să primiţi felicitările tot împreună.

FECIOARĂ

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care îşi găseşte soluţia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ţi se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a le reaşeza pe toate pe făgaşul normal. Ai motive de bucurie, pentru că resimţi această situaţie ca pe un drept recâştigat pe merit şi pentru care ai de ce să fii fericit.

BALANȚĂ

Începi ziua cu sobrietate, de parcă ai devenit mai înţelept peste noapte. Eşti mult mai preocupat de cele sfinte, încât ţi s-ar potrivi de minune o vizită la biserică sau un minut de meditaţie, stând de vorbă cu latura ta spirituală. Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru că îţi dai seama că ai cam pierdut relaţia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea îţi propui să-ţi faci mai mult timp şi pentru acest domeniu. Parcă ai ceva pe conştiinţă şi vrei să repari.

SCORPION

Încearcă să ceri sfatul unei persoane total neimplicate în situaţia în care te afli, pentru că nu va fi influenţată de nimeni şi nimic! Prins în miezul evenimentelor, tu ai putea privi lucrurile unilateral, doar din punctul tău de vedere, cu simpatii şi antipatii personale, or această persoană e imparţială şi poate judeca la rece ambele feţe ale unei probleme, pentru a oferi mai apoi un verdict lucid şi limpede. Ascultă-i opinia, pentru că ştie bine ce spune, şi acceptă-i decizia, chiar dacă nu e întru totul pe placul tău. Ai vrut un sfat avizat? Vine, deci primeşte-l cu încredere că e cel mai bun!

SĂGETĂTOR

Nu e genul tău să te laşi pradă depresiei, dar ceva ciudat se petrece azi, de parcă schimbi radical macazul de pe o zi pe alta. Nu te lăsa dominat de emoţii, dar te paşte o criză emoţională, o criză de isterie, o criză de lacrimi, o criză de personalitate… pentru că te comporţi ciudat. Începi ziua cu o senzaţie de trezire bruscă la realitate, de parcă ai lua o decizie fermă prin care vrei să schimbi ceva de acum înainte. De azi eşti cu totul altfel decât erai ieri, deci ţine-te de decizia luată!

CAPRICORN

Apare soarele pe strada ta pentru că treci prin evenimente care te fac să cânţi de fericire! Poate dragostea este sursa fericirii tale sau o decizie pe care ai luat-o cândva şi care îşi arată, finalmente, roadele pozitive. Simţi nevoia să împărtăşeşti cu alţii lucrurile frumoase din viaţa ta, de aceea vei sta mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti ce lucruri minunate ţi se întâmplă. Optimismul care te copleşeşte acum poate da startul unor etape din ce în ce mai bune în preocupările tale actuale, deci capul sus şi zâmbeşte! Va fi şi mai bine!

VĂRSĂTOR

Iubirea nu e un episod de scurtă durată în care trebuie să-ţi investeşti toate resursele, ci este un proces neîntrerupt ce poate dura ani până când poţi ajunge la vârf. Nu te mulţumi cu un moment frumos, cu fluturaşii din stomac de acum, ci ai răbdare, pentru că relaţia ta e în continuă dezvoltare şi are un potenţial fantastic de creştere. Investeşte tot ce ai, nu aştepta să vezi cu ce intră celălalt în ecuaţie, ci tu, dacă tot ai ce dărui, dăruieşte cu toată inima, pentru că roadele vor fi pe măsura energiei vărsate în acest demers. Eşti pe drumul cel bun în iubire, relaţia pe care o clădeşti acum are mari şanse de reuşită, deci nu-ţi pierde speranţa, încrederea, optimismul că se poate şi mai mult, şi mai bine de atât!

PEȘTI

Azi ai putea scăpa de o mulţime de aspecte neimportante de pe lista ta de sarcini, lucruri suficient de mici încât să nici nu le observi, dar care erau deja prea multe ca să te mai descurci cu ele. Ocupă-te prioritar de aceste mărunţişuri care îşi aşteaptă rândul de ceva vreme, pentru că, după ce le vei şterge de pe listă, ai să descoperi dintr-o dată cât de liber eşti. Nu le mai amâna, ia-le pe toate la rând, pas cu pas, pentru că azi ai toate şansele să le rezolvi odată pentru totdeauna, ca apoi să te poţi ocupa şi de chestiuni cu adevărat importante.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load