COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Horoscopul pentru 18 iunie 2020

Horoscopul pentru 18 iunie 2020

BERBEC

Ai toate motivele să fii mândru de nivelul intelectual la care ai ajuns, iar azi poţi descoperi că ai şi reale talente de profesor! Ai atât de multe de transmis lumii, atât de multe informaţii şi experienţe de împărtăşit, încât ar trebui să găseşti o cale de a te adresa unui public cât mai larg. Cine stă azi în preajma ta, are numai de câştigat, pentru că tot ceea ce spui e de valoare şi le va fi de folos la un moment dat. Dacă nu ai deja o carieră în domeniul educaţiei, caută cea mai accesibilă formă să dai din prea plinul tău de cunoştinţe şi altora. Fie că predai cu bucurie o lecţie unui începător, fie că vorbeşti unei săli imense de discipoli, eşti încântat să observi atâta receptivitate în rândul celor care te ascultă.

TAUR

Azi sufletul tău cere cu mai multă putere să îi îndeplineşti o dorinţă. Nu i te poţi opune, e atât de intensă, încât va deveni un fel de obsesie şi până nu te ocupi de ea, nu te poţi relaxa. Orice îşi doreşte inima ta, devine literă de lege pentru tine şi laşi deoparte orice altă activitate pentru a te ocupa doar de ea. Că vrea o zi de pauză şi de relaxare sau vrea să te ocupi de ceva ce îţi face mare plăcere, vei avea numai de câştigat din punct de vedere emoţional şi psihic, pentru că este ceva ce te înalţă, te linişteşte, te bucură şi te face să te simţi în deplină armonie, trup şi suflet. Oferă-ţi acest dar, îl meriţi!

GEMENI


Caută un pic în adâncul tău ca să descoperi artistul din tine. Se ştie că eşti una dintre cele mai creative zodii, asta e adevărat, dar au fost momente când nu ai lăsat simţul tău artistic să te domine. Ai o existenţă în care vrei să te bazezi pe lucruri mai solide, mai palpabile, considerând arta un hobby de vacanţă, dar vine un moment în care exact această latură a sufletului tău cere să se manifeste mai intens. Indiferent spre ce îţi canalizezi azi creativitatea, vei descoperi o reală satisfacţie şi îţi vei da seama că viaţa ta nu are nici un rost dacă nu te exprimi artistic. Încearcă să valorifici mai mult aceste daruri!

RAC

Nu insista să duci mai departe un plan dacă vezi că toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine să iei o pauză, să te detaşezi de toate şi să nu te mai gândeşti la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că ai consuma inutil timp şi energie, fără a ajunge la ce ţi-ai propus, ca atare uită de el pentru o vreme. După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vezi lucrurile cu totul altfel şi să înceapă să apară şi soluţiile, dar acum nimic nu se mai mişcă. Profită de pauză pentru a te relaxa şi a te gândi la altceva; abandonează acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioadă! Îl vei continua altădată.

LEU

Indiferent cum e vremea de afară, tu ai o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viaţa ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reuşitelor tale viitoare! Poate o problemă, pe care o tot cari după tine de lunile trecute, îşi găseşte azi rezolvarea, ceea ce îţi inspiră un sentiment de linişte şi de calmare a spiritelor după o perioadă extrem de agitată. Vezi că a meritat să aştepţi şi, mai ales, să speri că totul se va rezolva? Realitatea îţi arată concret că nicio problemă nu durează veşnic şi, mai devreme sau mai târziu, orizonturile se limpezesc!

FECIOARĂ

Nu ai încredere în colaboratorii pe care-i ai alături, poate unii chiar îţi dau motive clare de suspiciune şi preferi să-i ţii la distanţă, ca să nu depinzi cumva de intervenţia lor. Presimţi că în anturajul tău s-a infiltrat un fals prieten care priveşte cu invidie şi un dram de răutate ceea ce faci, deci, dacă intuiţia te trage de mânecă, ar fi bine să ţii cont de ea şi să reduci la minimum confidenţele sau dialogul cu un astfel de om. Primeşti suficiente avertismente asupra adevăratului caracter al acelei persoane ca să poţi lua măsuri din timp ca să-l scoţi, încetul cu încetul, din zona ta intimă. Nu ai nevoie de asemenea prieteni!

BALANȚĂ

La cine poţi apela dacă nu la un părinte care te sfătuieşte de bine? Ai pe cineva mai în vârstă în preajma ta care priveşte lucrurile altfel decât tine. Deşi ai fi tentat să-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente când e nevoie de experienţă de viaţă pentru a înţelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel bătrân a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca să simtă de la o poştă ceea ce tu nu vezi. Ascultă-i părerea şi urmează-i sfatul cu sfinţenie: într-o zi îi vei mulţumi, deşi azi spui că îţi taie aripile.

SCORPION

Oboseala nu e un impediment atât de mare pentru tine, deşi eşti epuizat după o săptămână plină de muncă şi evenimente. Tot mai găseşti în tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant ca să-l laşi pe altădată. Îţi aduni forţele pentru că eşti motivat la maxim de ceea ce ai putea obţine, ca atare nu poţi rata ocazia. Chiar dacă un efort în plus te-ar putea lăsa fără vagă, merită totuşi, pentru că ai putea ajunge la rezultate demne de mândrie! Concentrează-te, oricât de greu ar părea, pentru că ai regreta dacă-l laşi să treacă!

SĂGETĂTOR

Iubeşti planeta aceasta cu intensitate, nimic nu ţi se pare mai superb decât Pământul pe care trăieşti şi azi îi acorzi o atenţie mult mai specială. E o preocupare mai mare ca oricând pentru mediu, pentru curăţenia locului în care te afli, şi suferi de-a dreptul când observi nesimţirea unora şi ignoranţa altora faţă de natură, faţă de aerul pe care îl respiră şi apa pe care o beau. În felul tău, atât cât poţi, vei oferi ceva din grija ta spaţiului care te înconjoară şi chiar dacă gestul tău e minuscul la nivel planetar, contează pentru inima ta. Că ridici de pe jos o hârtie aruncată de altul sau repari un cât de mic punct slab din oraşul în care trăieşti, simţi că echilibrul, chiar şi cu un pas minor, se restabileşte pe planetă. Asta da spirit ecologic!

CAPRICORN

Ai nevoie de cineva lângă inima ta care să te asculte, să te aline, să-ţi abată gândurile de la o problemă care te macină. Există o astfel de persoană, cineva născut în zodie de apă care are efect e balsam asupra ta. Te linişteşte cu vocea sa calmă, te mângâie cu vorbe bune, te învăluie cu iubire necondiţionată şi pură. Nimeni nu-ţi inspiră această pace fantastică, atât la exterior, cât şi la interior, deci când stai în preajma sa, parcă te-ai afla lângă o apă lină. Ajunge doar s-o asculţi sau s-o priveşti şi te calmezi ca prin farmec!

VĂRSĂTOR

Nu te poţi detaşa de o situaţie care încă te deranjează, dar azi apare o soluţie care te-ar putea ajuta să scapi de această obsesie. Iartă, uită, închide acel capitol odată pentru totdeauna deoarece nu mai are nimic bun de oferit în viaţa ta, dar numai de tine depinde cât de deschis eşti la iertare! Situaţia prin care treci azi exact asta îţi dă ocazia: de a te vindeca de o amintire sau o vină pe care o duci după tine, de a o rupe cu trecutul, de a întinde o mână spre împăcare, chiar dacă orgoliul nu te lasă să le accepţi atât de uşor, dar merită s-o faci!

PEȘTI

Ascultă cu atenţie ce îţi transmite vocea interioară pe care numai tu o poţi auzi, pentru că te avertizează asupra unei situaţii ce conţine un mare factor de risc. Dacă nu eşti atent la detalii, dacă nu ţii cont de semnalele de alarmă, rişti să aluneci într-o zonă nefastă care generează crize, depresii sau ghinioane greu de ţinut sub control, dar norocul tău e intuiţia care îţi şopteşte în ureche să nu faci un anumit lucru! Ascult-o cu luare aminte şi ai să-i mulţumeşti mai apoi că te-a tras la timp de mânecă, deşi un pic cam abrupt poate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load