Criza energetică stiri: 1571
Cutremure stiri: 275

Horoscopul pentru 15 septembrie 2022

15 sep. 07:00   Diverse
1843 0

BERBEC

Menținerea emoțiilor în echilibru va fi cheia unei zile reușite. Nu te lasă dus de o situație fantezica care ți-ar putea face mintea să se învîrtească. Menține controlul în orice moment. Acest lucru poate fi mai ușor de spus decît de făcut. Va fi destul de greu să-ți ții mintea limpede.

TAUR

S-ar putea să simți că dai de un zid de cărămidă la fiecare pas, mai ales cînd vine vorba de emoții. Intensitatea zilei te poate face să te simți că și cum ai fi într-o oală sub presiune. Încearcă să nu arunci lucrurile în aer disproporționat. Realizează că o mare parte a dramei este mai mult o născocire a imaginației tale decît a realității.

GEMENI

Bucură-te de soarele de astăzi. Concentrează-te pe aspectele pozitive ale vieții tale și lucrează pentru a extinde aceste energii. Există o mulțime de oportunități deschise în acest moment. Cheia pentru a profită de acest lucru este să rămîi aproape de lucrurile care îți aduc cu adevărat cea mai mare fericire. Detaliile se vor rezolva de la sine, aproape fără efort. Ai încredere că vei reuși și vei reuși.

RAC

Asigura-te că dormi suficient pentru că s-ar putea să pari amețit și capul tău ar putea fi puțin tulbure astăzi, dar încearcă să nu lași că asta să te împiedice să-ți duci la bun sfîrșit muncă. Este posibil că mare parte din ceea ce percepi să nu se coreleze exact cu realitatea. Emoțiile tale ar putea fi deosebit de distorsionate și este posibil să ai o dorința puternică de a evada într-o lume fantastică. Încearcă să țîi ambele picioare pe pămînt.

LEU

Poate există un domeniu al vieții tale care pare complet fantezist acum. Problemele legate de el au devenit puțin neclare și este posibil să nu mai fii sigur de realitatea situației. Energiile de astăzi vor aduce în atenție aceste probleme. Emoțiile tale sînt deosebit de intense și, de asemenea, vor părea puțin întunecate. Încearcă să rămîi echilibrat și să obții o nouă perspectiva asupra situației.

FECIOARĂ

Viață ta fantastică este deosebit de activă astăzi, așa că bucură-te de această mică pauză în lumea visurilor. Revenirea la realitate poate fi dificilă. Ține cont de emoțiile tale, astfel încît acestea să nu devină mai puternice. Este posibil că impresiile pe care le primeșți din lumea exterioară să nu fie exacte astăzi.

BALANTĂ

Ești într-o dispoziție iubitoare și jovială astăzi, și ar trebui să-ți faci timp să te bucuri de asta cu prietenii, dacă este posibil. Singurul avertisment al zilei este că emoțiile tale pot fi puțin tulburi. Este posibil să nu ai cea mai exactă impresie despre o situație. Ai putea simți că oamenii au o impresie greșită despre cine ești. Încearcă să nu te simți nesigur. Ai încredere în ține și preia conducerea.

SCORPION

S-ar putea să ai o stare de paranoia ciudată că oamenii sînt gata să te prindă astăzi, dar nu lasă acest sentiment să te paralizeze. Realitatea situației este mult diferită de cea pe care o percep emoțiile tale sensibile. Evita tendința de a scapă și mai mult în această lume fantezie.

SĂGETĂTOR

Lumea ta fantezica este încîntătoare astăzi iar imaginația ta se dezlănțuie. Păstrează un anumit control asupra emoțiilor tale altfel te-ai putea trezi într-un nor de confuzie pînă după-amiază. Evitați acest lucru încercînd să te concentrezi pe tot parcursul zilei. Asigură-te că acțiunile take rezultă dintr-un echilibru egal între gîndire și emoție.

CAPRICORN

S-ar putea să ai senzația că lucrezi într-un foc încrucișat emoțional astăzi. Pe de o parte, s-ar putea să ai un sentiment egoist „eu în primul rînd”, care necesită atenția celorlalți. De asemenea, poți simți nevoia de a lucra pentru a-i servi pe ceilalți și pentru a aduce împreună oameni cu gînduri similare. Realizează că ambele energii sînt valide și merită atenția ta. Echilibrul este cheia. Lucrează pentru a îți calmă emoțiile.

VĂRSĂTOR

Te vei bucură de o zi plină de spirit și interacțiuni prietenoase. Energia zilei este în favoarea ta, deși poate că nu pare. Emoțiile tale pot deveni tulburi și ar putea părea că oamenii lucrează împotriva ta. Deși acest lucru poate fi adevărat într-o oarecare măsură, realizează că o mare parte din această paranoia provine mai mult din nesiguranță ta emoțională decît din complotul altuia împotriva ta.

PEȘTI

Cere ajutor dacă ai nevoie. Natură ta este să-i slujești pe alțîi, dar pentru a menține acea energie, asigura-te că ești îngrijit și de ține. Oferă sprijin suplimentar oamenilor pe care ii iubești. În problemele legate de muncă, asigură-te că nu muști mai mult decît poți mestecă. Delega sarcini altorasi răsfață-te în seară asta cu o baie fierbinte și o masă bună.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав