Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Horoscopul pentru 15 august 2022

15 aug. 07:00   Diverse
1400 0

BERBEC

Există posibilitatea că după mult timp de certuri și tensiuni, în familia ta să se aștearnă o liniște plăcută. Cei din jur îți mai iau din multele responsabilități, iar tu te simți valorizat. Încearcă să faci și mici compromisuri de dragul lor însă nu te forță prea mult. Fiind o zi a impacarilor, ar fi bine să reiei legătură cu un prieten de care nu ai mai auzit de mult timp.

TAUR

O rudă îndepărtată te va sună să te invite la un eveniment special. Se pare că această veste nu va fi deloc pe placul tău deoarece vei fi nevoit să cheltuieșți o suma de bani pentru a îți reinoi garderoba. Nu este o idee așa de rea pînă la urmă țînînd cont că în ultima perioada nu ai mai participat la nici un eveniment. Ia-ți inima în dinți și fugi la cumpărături, dar ai grijă să nu cheltui prea mulți bani.

GEMENI

S-ar putea să te simți că și cum te-ai scufundă într-un vortex emoțional. Ai grijă să nu îți afirmi dreptul de proprietate asupra lucrurilor pe care nu le poți pretinde. Este important să nu acuzi pe cineva că este hoț atunci cînd nu ai dovezi care să susțînă această acuzație. Menținerea în echilibru a lucrurilor poate fi dificilă țînînd cont de marea cantitate de sensibilitate emoțională din aer.

RAC

Lucrurile care au fost dificile pînă acum ar trebui să înceapă să revină în echilibru. Vestea proastă este că poate dura un timp pînă cînd pendulul va reveni la punctul optim. Vestea bună este că această schimbare are loc încă de la primele ore a zilei. Schimbarea va fi treptată, dar te afli într-un punct esențial în care îți poți seta obiectivele pe exact ceea ce doreșți.

LEU


În ultima vreme vrei să te transformi într-un visător incurabil, care are idei și vise mărețe, dar cei din jur nu par a te ascultă. sînt mult prea preocupați cu activitățile lor de zi cu zi că să mai ia în seama fantasmele tale. Nu te întrista. Pînă la urmă visele sînt ale tale și tu eșți cel care trebuie să lupte pentru ele. Ai încredere în ține și fă ceea ce îți doreșți.

FECIOARĂ

Este posibil că în ultima perioada să fi obținut un bonus financiar în urmă unui eveniment caritabil. Această zi te va face să îți dai seama că este necesară mai multă disciplină și muncă, dacă doresi să prosperi în continuare. Deși nu ai nevoie de prea mult ajutor, este un moment prielnic să începi să îți faci o strategie de viitor și să nu rămîi axat pe strategia veche.

BALANȚĂ

În cazul în care ți-ai amînat anumite proiecte în ultima perioada, astăzi este momentul potrivit să te reapuci de ele. Chiar dacă situația pare puțîn dezordonată, astăzi totul pare să fie sub control ceea ce te poate ajută să îți finalizezi proiectul mult mai repede decît te-ai fi așteptat. Creativitatea ta poate fi îmbunătățită datorită unor cursuri ce se desfășoară la locul de muncă.

SCORPION

Veșți surprinzătoare despre finanțele tale și despre economie în general te-ar putea face să te simți încrezător și în siguranță cu privire la viitorul tău financiar. O mărire neașteptată ar putea fi la orizont, posibil din cauza schimbărilor bruște la locul de muncă. Unele dintre informații pot părea vagi și incerte la început, dar știrile de mai tîrziu ar trebui să le clarifice.

SĂGETĂTOR

Unele informații noi și fascinante, posibil spirituale sau metafizice, ar putea veni astăzi de la la TV sau de pe internet. Acest lucru te-ar putea pune pe un nou curs de studiu. Perspectivele și revelațiile tale s-ar putea dovedi valoroase în creșterea înțelegerii tale a ceea ce citeșți. În această seară, aștepta-te la un mesaj surprinzător de la cineva de la care nu ai mai auzit de ceva vreme.

CAPRICORN

Visele și meditațiile ar putea duce la informații despre cum să îți gestionezi cel mai bine finanțele. Intuiția ta este foarte puternică. De asemenea, ai putea primi cîteva idei surprinzătoare din surse media. Indiferent cît de revoltătoare pare o idee, ia-o bine în considerare înainte de a decide. Un plan scris de acțiune pentru orice faci ar fi util pentru că vei dori să urmăreșți toate ideile tale.

VĂRSĂTOR

Un mic eveniment social te-ar putea pune în legătură cu niște oameni noi și incitanti din domenii interesante. S-ar putea să te întîlneșți cu un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de mulți ani. Dacă nu eșți implicat romantic, o persoană nouă atrăgătoare ar putea ajunge pe scenă. Această promite a fi o zi interesantă, stimulatoare. Nu fi surprins dacă ți se deschid noi uși către un viitor minunat.

PEȘTI

Se pare că în ultima vreme relațiile sentimentale sînt din ce în ce mai bune. La locul de muncă ai de finalizat anumite sarcini destul de dificile, dar nu te impaciența, deoarece intuiția te va ajută să depășești orice obstacol vei întîlni. În cazul în care astăzi vei fi nevoit să dai un examen, vei avea toate șansele să reușești. Ai încredere în ține.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав