X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Horoscopul pentru 13 septembrie 2022

13 sep. 07:00   Diverse
1294 0

ERBEC

Încetează să te ascunzi în spatele barierei intelectuale pe care s-ar putea să o fi ridicat. Adevărată forță este să poți demonstra că ai curajul să spui ceea ce simți în orice situație, în special în ceea ce privește o persoană apropiată. Dacă trebuie să spui ceva, spune. Nu aștepta pînă cînd situația se transformă într-un argument nesănătos înainte de a-ți afișa în sfîrșit sentimentele.

TAUR

Se pare că tot mai multe aspirațîi înalte îți dau tîrcoale în ultima vreme, că și cînd vrei să faci ceva mai frumos. Mai mult decît atît, pentru ține și pentru viață ta va apărea ceva ce îți va schimbă starea. Nivelul de percepție asupra evenimentelor și asupra vieții în general se schimbă și ai ocazia acum să te aliniezi la acesta.

GEMENI

Trezește-te devreme și lucrează. Ai multă energie emoțională și fizică care ar trebui să te ajute să realizezi tot ceea ce trebuie să faci. Energia planetară este de partea ta. Profită de asta pentru a spune ce este în mintea ta și pentru a te apropia de locurile unde ai nevoie. Părțile tale active și receptive sînt de acord astăzi. Ar trebui să poți găși un echilibru sănătos între a da și a primi.

RAC

Este important pentru ține să iei măsuri într-o zi că astăzi. Ai încredere în ține și în instinctele tale. De multe ori vei avea sfatul perfect pentru orice situație și persoană, cu excepția ta. Amintește-ți că este posibil să fii nevoit să consulți pe alțîi pentru a găși cel mai bun sfat pentru ține. Vorbește despre lucrurile care te preocupă și ia măsuri definitive. Evitarea provoacă întîrziere.

LEU

Găsește confort în muncă ta astăzi. Deși poate părea ridicol, vei constată că obținerea lucrurilor necesare de pe lista este cea mai mare satisfacție a zilei. Încearcă să nu fii prea critic cu ceilalți. Concentrează-te pe propriile sarcini. Munțîi care par prea descurajatori vor continuă să crească pînă cînd vei face primul pas. Perseverență ta va fi o inspirație pentru ceilalți.

FECIOARĂ

S-ar putea să constați că unele persoane adopta față de ține o atitudine care îți prea place. Poate va trebui să bați la ușa lor, să îi trezești și să afli care e problema. Încerca să nu plîngi în timp ce faci asta. O atitudine care sună disperată nu te va duce nicăieri. Fii prietenos și vesel în demersul tău și lumea îți va fi la picioare.

BALANTĂ

De obicei îți asumi responsabilitatea faptelor tale, însă în această zi începi să te victimizezi și cauți vinovații în altă parte. Este comod și facil, iar cei din jur care nu cunosc situația te compătimesc. Totuși, în interiorul tău știi că vină îți aparține și îți promiți că vei îndrepta situația cît mai curînd posibil.

SCORPION

Astăzi, intelectul tău poate fi mai înclinat decît de obicei pentru a explora cîmpuri care par un pic speculative. Ritualuri spirituale antice, preistorie sau poveșți ciudate ar putea fi în mintea ta. Ai putea caută anumite cărți cu aceste subiecte. De obicei, ai tendința să fii sceptic cu privire la astfel de lucruri, dar acum vrei să înveți despre ele. Agață-te de logică ta și află ce poți! Te vei bucură cel puțîn!

SĂGETĂTOR

În această zi lucrul în echipa îți da foarte multe bătăi de cap, iar colegii vor fi critici cu ideile tale. Tu eșți mai mult centrat pe partea creativă a lucrurilor în timp ce ceilalți sînt mult mai pragmatici. Cu siguranță fiecare va trebui să lase de la el dacă doriți să terminați totul în timp util. Fii răbdător și cu ceilalți.

CAPRICORN

În această zi nu știi cum să faci să fii luat în serios de o persoană de la muncă. Se pare că toate glumele pe care le-ai făcut în ultima perioada ți-au atras o reputație de persoană neserioasă. Cu greu reușeșți să te lupți cu imaginea pe care ți-ai creat-o și chiar te vei simți nemulțumit astăzi de ceea ce ți se întîmplă.

VĂRSĂTOR

Un grup cu care eșți asociat ar putea dori să discute despre o viitoare călătorie de un anumit fel, poate la o convenție. Dorința de a îți extinde orizonturile este foarte puternică astăzi. Prin urmare, călătorii că această sau alte oportunități de a învață și de a crește pot fi deosebit de atrăgătoare. S-ar putea să vină cu cîteva idei proprii pe care preferi să le urmărești singur. Da-i ceva de gîndit!

PEȘTI

Astăzi, s-ar putea să te surprinzi gîndindu-te la țări exotice și, eventual, să călătorești spre ele în viitor. Ai putea să te întrebi și despre oamenii care locuiesc în aceste țări. Zilele romantice îți pot distrage atenția de la activitatea ta de zi cu zi, așa că este important să te menții concentrat. Citește cărți de călătorie și închiriază videoclipuri pe aceiași tema.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав