Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1137

Horoscopul pentru 13 august 2022

13 aug. 08:00   Diverse
1637 0

BERBEC

Cînd vine vorba de dragoste și sentimente, devii foarte agitat. Ai o pasiune incredibilă pentru dragoste acum, făcîndu-te una dintre cele mai de dorit capturi din jur. Ai că partener pe cineva care îți împărtășește setea pentru aventură, spontaneitate și bizar. Ai mai avea nevoie de cineva care să țînă pasul cu energia ta puternică. Dacă persoană cu care te afli nu completează atmosfera, caută in altă parte.

TAUR

Astăzi poate fi una dintre acele zile cînd simți că te poți îmbracă de nicăieri. Nu îți faceți griji cu detaliile. Urmează-ți inima într-un loc fantastic și alătură-te celorlalți într-un mod strălucitor și bizar. Răspunsul pe care îl cauți este la colț. Poți simți că este aproape, dar încă departe. Acest lucru este complet de înțeles. Preia controlul asupra destinului tău și lucrează la obiectivele pe care le-ai stabilit.

GEMENI

Lucrările care implică finanțele, poate personale, care implică probabil fondurile angajatorului sau ambele, este probabil să necesite o atenție intensă în timpul acestei zile. Acest lucru nu implică neapărat ceva negativ. De fapt, exact opusul. Această înseamnă că va fi necesară o planificare atentă sau o bugetare atentă pentru a profită la maximum de situația actuală.

RAC

Viata ta pare sa fie la o rascruce de drum. O serie de posibilitati diferite ar putea fi deschise pentru tine. Singurul lucru care pare sigur acum este ca noi schimbari sînt la orizont. Te vei confrunta cu unele alegeri, dar astazi nu este ziua potrivita sa le iei in considerare. Vei fi mai concentrat si mai putin indoielnic pana atunci.

LEU


Că și cum te-ai simți inconfortabil, ar trebui să crezi un prieten cînd îți spune că ținînd sentimentele pentru ține te va reține să iei anumite decizii. El vorbește din experiență și, dacă ignori sfatul lui, te vei pregăti pentru o anumită frustrare inutilă. Această persoană înțelege prin ce treci mai bine decît majoritatea și te cunoaște mai bine decît oricine. Această combinație îi permite să te ajute să vii cu idei despre cum să renunți la trecut și să începi să te miști din nou înainte.

FECIOARĂ

Poate că oamenii sînt puțîn deranjați de unele dintre acțiunile sau cuvintele tale recente. Remarcile făcute de ține cu cîteva săptămîni in urmă te vor ajută. Ceea ce ai putea consideră un sfat prietenos, cu inima ușoară, poate face un pic de daune emoțiilor sensibile ale cuiva, mai ales astăzi. Gîndește-te înainte de a vorbi. Unele persoane ar putea să nu aibă o piele atît de dura.

BALANȚĂ

Activități de grup, cum ar fi mitinguri sau festivaluri, ar putea avea loc în vecinătatea ta astăzi. Poți participa, și ai putea învață cîteva concepte noi care dau impuls dezvoltării tale spirituale. Poți să te întîlnești cu niște prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. Vorbind cu alții, poți începe să te îndrepți spre o nouă direcție. Fă o plimbare înainte de a te duce la culcare diseară sau s-ar putea să nu poți dormi.

SCORPION

O schimbare norocoasă a circumstanțelor din viață unui prieten ar putea avea un impact pozitiv asupra vieții tale. Această situație ar putea implică o mulțime de ajustări, că să nu mai vorbim de muncă grea. Uneori te poți simți copleșit și într-o oarecare măsură intimidat de aceste evoluții. Cel mai bine este să ignori aceste sentimente și să continui. Nu te aștepta la rezultate imediate. Ele vor veni.

SĂGETĂTOR

Nimic nu este liniștit acasă astăzi. sînt tensiuni în aer. Nu poți scapă de sentimentul că cineva minte. Ești un făcător de pace prin natură, astfel încît înclinația ta este să îți suprimi suspiciunile. În acest caz, instinctele tale au dreptate. Poți să razi de asta mai tîrziu, cînd se va termină totul.

CAPRICORN

Anticiparea este adesea la fel de bună sau poate chiar mai bună decît fapta în sine. Acest lucru este ceea ce experimentezi astăzi, pe măsură ce tu și partenerul tău planificați o evadare interesantă. Este o zi plină, cu rezervări la hoteluri și bilete de avion, dar este și distractivă. Tu și colegul tău aveți un entuziasm de neegalat. Această este exact ceea ce are nevoie relația ta.

VĂRSĂTOR

Imaginația și perspectivele avansează cu siguranță un proiect astăzi. Discuțiile care implică probabil bani, te impulsionează pe ține și pe colaboratorii tăi spre noi proiecte inovatoare care s-ar putea dovedi a fi de mare ajutor tuturor. Lasă ideile și imaginile să te încurajeze spre noi întreprinderi și orizonturi. Profită la maximum de toate posibilitățile.

PEȘTI

Unele bîrfe despre un prieten care a început recent o nouă relație ar putea ajunge la ține astăzi. Această ar putea fi o surpriză, așa cum nu te-ai fi așteptat niciodată la asemenea reacții de la această persoană. Vei fi bucuros, pentru că dorești că prietenul tău să fie fericit. Nu îți fie frică să suni și să ceri să afli totul despre asta.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав