X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1081

Horoscopul pentru 11 august 2022

11 aug. 07:00   Diverse
1921 0

BERBEC

Comunicarea greșită cu cineva de la distanță poate duce la ego-uri lovite, emoții sporite și apeluri telefonice furioase. Cel mai bine este să nu fii atras de o ceartă. Încearcă să îndrepți totul. Schimbările din cartierul tău ar putea cauza probleme cu călătoriile, așa că fii pregătit pentru străzi blocate și traficul intens. Păstrează-ți calmul și vei ajunge mai repede unde mergi.

TAUR

Deși în mod normal ești o persoană sociabilă, care se simte cel mai confortabil în compania celorlalți, astăzi s-ar putea să fii mai degrabă singur. Te-ai putea simți puțin obosit sau stresat de grijile legate de locul de muncă. Probabil că ai nevoie de odihnă, dar, de asemenea, poți beneficia de o plimbare rapidă. Asta va reduce tensiunea, va reduce endorfinele și te vei simți din nou că înainte.

GEMENI

Energia astrală indică anumite informații financiare pozitive. În sfîrșit, se poți avea parte de o decontare, subvenție sau bonus de un fel pe care l-ai anticipat de mult timp. Poate dorești să sărbătorești. O șansă de a participa la o adunare mare ar putea veni în calea ta. Încearcă să te distrezi. În această seară, nu te miră dacă ai anumite vise grozave, altele triste. Menține hîrtia și stiloul la îndemînă, astfel încît să le poți notă.

RAC

Cineva tine secrete fata de tine. Cu totii avem probleme private, dar aceasta situatie te afecteaza. Probabil ca intuitia iti va spune cine este persoana respectiva dar incearca sa o faci sa se deschida fara a exercita presiune. Sarcinile neterminate te-ar putea innebuni si s-ar putea sa incerci sa treci prin ele, ceea ce poate provoca prea mult stres. Relaxeaza-te cu un film in seara asta.

LEU


Circumstanțele dincolo de controlul tău ar putea împiedică participarea la un eveniment de grup. Acest lucru ar putea cauza o oarecare dezamăgire pentru ține și pentru alții. Cel mai bine este să găsești altceva de făcut. Este posibil că propriul tău proiect să aibă nevoie de puțînă atenție, iar asta s-ar putea dovedi a fi o provocare care te ține absorbit ore întregi. Răsfață-te cu mîncare la pachet in seară asta.

FECIOARĂ

O femeie care are nevoie de simpatie te poate contacta astăzi. Poate că vrea sfaturi cu privire la unele probleme, dar ar putea să aducă și informații, posibil implicînd noi studii științifice sau metafizice pe care le găseșți fascinante și pe care vei dori să le disculti cu ceilalți. Aceste informații ar putea declanșa propriile tale perspective. Notează-ti ideile. Vei dori să îți amintești de ele.

BALANȚĂ

Unele planuri importante, care implică probabil o vacanță, ar putea fi blocate temporar de circumstanțe care nu pot fi controlate. Acest lucru te poate supără și chiar îți poate ridică temperamentul. S-ar putea să fii tentat să-ți elimini frustrările asupra celorlalți. Ar fi mai productiv – și mai provocator – să găseșți modalități de a-ti face planurile să funcționeze, chiar dacă acestea sînt întîrziate.

SCORPION

O scrisoare sau un apel ar putea sosi astăzi aducînd vești supărătoare despre bani. Prima ta reacție ar putea fi să te învinuiești pe ține sau pe altcineva, dar circumstanțele sînt probabil dincolo de controlul oricui. Înainte că cineva să devină prea supărat, cel mai bine este să investighezi și să afli ce trebuie făcut. Ar putea fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine.

SĂGETĂTOR

Gelozia ar putea avea efecte asupra ta iar acest lucru ar putea implică o relație romantică. Țînînd cont că gelozia este adesea nefondată o poți evita comunicînd. Acesta este momentul să faci efortul de a transformă un dezavantaj într-un avantaj. Emoțiile puternice pot funcționa pentru ține in anumite circumstanțe. O reconciliere pasională este mai bună decît o înstrăinare furioasă.

CAPRICORN

Tensiunea nervoasă ar putea provoca o stare de rău temporară care îți menține energia foarte scăzută astăzi. Dar există sarcini care trebuie făcute, așa că probabil vei încerca să le faci în ciuda felului în care te simți. Încearcă să nu te suprasoliciti. Este mai bine să lași unele lucruri să aștepte decît să te stresezi pe ține și pe toți ceilalți.

VĂRSĂTOR

Un grup cu care ești afiliat poate fi rupt temporar de certurile dintre membrii săi. Cel mai bine este să stai departe de ei. Un prieten ar putea avea probleme și să vină la ține pentru sfaturi și ajutor. Nu te lasă prea frustrat de slăbiciunea lui. Această ar putea fi o zi perfectă pentru a fi petrecută concentrîndu-te pe proiecte. Totul va fi mai bine mîine.

PEȘTI

Schimbările care au loc în casă ta ar putea provoca o stare de frustrare temporară și nervi încordați din partea membrilor familiei. Poate reamenajezi sau încerci să faci o curățare amănunțită și toată lumea se pune în calea celorlalți. Încearcă doar să finalizezi treaba cît mai repede posibil. Odată gata, temperamentul se va domoli și totul va fi bine.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав