X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1093

Horoscopul pentru 10 august 2022

10 aug. 07:00   Diverse
2311 0

BERBEC

În ultima perioada eșți cu capul în nori și complet dat peste cap de o persoană cunoscută recent. În această zi vei reuși să îți faci curaj să vorbeșți despre sentimentele tale. Astrele sînt de partea ta și îți oferă spontaneitatea de care ai nevoie pentru a purta o discuție deschisă. Nu îți este frică de ridicol și acest lucru te ajută să pari sigur pe ține.

TAUR

Deși în mod normal eșți o persoană sociabilă, care se simte cel mai confortabil în compania celorlalți, astăzi s-ar putea să fii mai degrabă singur. Te-ai putea simți puțîn obosit sau stresat de grijile legate de locul de muncă. Probabil că ai nevoie de odihnă, dar, de asemenea, poți beneficia de o plimbare rapidă. Asta va reduce tensiunea, va reduce endorfinele și te vei simți din nou că înainte.

GEMENI

Energia astrală indică anumite informații financiare pozitive. În sfîrșit, se poți avea parte de o decontare, subvenție sau bonus de un fel pe care l-ai anticipat de mult timp. Poate doreșți să sărbătoreșți. O șansă de a participa la o adunare mare ar putea veni în calea ta. Încearcă să te distrezi. În această seară, nu te miră dacă ai anumite vise grozave, altele triste. Menține hîrtia și stiloul la îndemînă, astfel încît să le poți notă.

RAC

Muncă grea, entuziasmul și dedicația ți se plătesc acum financiar. Noi oportunități s-ar putea deschide pentru a profită de talentele tale artistice. Dezavantajul acestui lucru este că s-ar putea să lucrezi atît de mult încît să fii prea drenat să fii creativ, chiar dacă inspirația este acolo. Acordă-ți un moment pentru a reelabora programul tău.

LEU


Vei observă că emoțiile tale ajung într-un punct culminant astăzi. Nu te alarmă, dar ai grijă cu privire la agasarea oamenilor fără niciun motiv. S-ar putea să te simți dat la o parte. Anumite cuvinte neintenționate te-ar putea împinge peste limita într-o furie de emoție. Cuvintele dure rostite astăzi pot deteriora relațiile cu ceilalți pentru mult timp, așa că rămîi tăcut.

FECIOARĂ

Încearcă să aduci lucrurile la realitate astăzi. Această este o zi bună pentru consolidare și organizare. Cînd vine vorba de chestiuni legate de dragoste și romantism, încearcă să nu fii atît de viclean. S-ar putea să dai cuiva socoteală doar pentru a-i testa devotamentul. Acesta este un moment important pentru ține.

BALANȚĂ

Dacă vrei să fii strălucitor, atunci fă orice pentru asta. Menținerea echilibrului include uneori un pic de egoism. Simte-te liber să îți expui frumusețea către lume. Dacă nu te afli într-o situație care te face fericit, schimbă situația. Nu există niciun motiv pentru care să fii supărat. Nu îți permite să fii condus de capriciile altor oameni. Fii liber, fii tu însuți, chiar dacă înseamnă că ai putea crea tensiune între ceilalți.

SCORPION

S-ar putea să te simți astăzi un pic sumbru și poate nu ai idee de ce. S-ar putea să fie o idee bună să îți retrăieșți pașii din ziua trecută. Uită-te în interior pentru a află dacă s-ar putea să fi văzut ceva ce ar fi putut trezi amintiri inconștiente din trecut. Elibereza-ți traumele din trecut și vei simți că o greutate grea a căzut de pe umerii tăi.

SĂGETĂTOR

Eșți o persoană rezonabilă, generoasă și altruismul tău joacă un rol important în viață ta. Acesta este motivul pentru care prietenii tăi vor fi uimiți cînd îți vrei exprimă mai multe dorințe personale. Cînd te gîndeșți la asta, totul devine din ce în ce mai clar. S-ar putea să doreșți chiar să schimbi o mulțime de lucruri din viață ta. Lăsîndu-ți sentimentele să te ghideze nu trebuie te îndepărteze de prietenii tăi.

CAPRICORN

Chiar dacă eșți o persoană veselă, această nu este ziua în care cineva poate să te deranjeze cu toate micile detalii ale vieții de zi cu zi. Eșți pe orbită, într-o călătorie către stele și acest mare sentiment de libertate te împinge să ceri mai multă dreptate pentru toți. S-ar putea să găseșți chiar azi situația perfectă pentru a îți folosi minunatele abilitățile diplomatice. Este cel mai puțîn posibil că tot ceea ce îți doreșți să se îndeplinească.

VĂRSĂTOR

O persoană apropiată va dori să îți propună o nouă afacere ce te va ajută să îți îmbunătățeșți situația financiară. Chiar dacă propunerea pare una bună, ai grijă la deciziile pe care le vei lua. Mai bine analizezi de două ori înainte decît să regreți decizia luată. Fii prudent în tot ceea ce faci.

PEȘTI

Problemele care implică casă ar putea deveni brusc serioase. Această este o dezvoltare pozitivă, dar noi posibilități ar putea să ți se deschidă și să te oblige să iei o decizie. Valoarea casei tale ar fi putut crește și s-ar putea să iei în considerare vînzarea și mutarea. Sau poți avea ocazia să lucrezi din casă ta și să reduci costurile. Oricare ar fi, ai atins un punct de reper. Cîntărește argumentele pro și contra.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав