Puterea stiri: 7332
Criza energetică stiri: 1081

Horoscopul pentru 1 septembrie 2022

1 sep. 07:00   Diverse
1587 0

BERBEC

Ești mai puțin optimist și mai energic decît de obicei. Mintea ta se simte leneșă – de fapt, întregul tău corp. Fie suferi de o gripă, fie eșți complet descurajat. Această ar fi o zi bună pentru a-ți lua puțîn timp liber. Probleme din trecut pot reveni să te bîntuie. Poate că ar trebui să le abordezi o dată pentru totdeauna.

TAUR

S-ar putea să fii descurajat în privința chestiunilor legate de bani astăzi. Poate că o mărire de salariu la care sperai nu a venit sau poate că un proiect nu a funcționat așa cum te așteptai. Acum este momentul să-ți pui ingeniozitatea la treaba și să găseșți o modalitate de a cîștigă banii de care ai nevoie. Ai încredere că ai la dispoziție tot ce trebuie.

GEMENI

Dacă muncă începe să pară mai mult o povara decît o bucurie, ar putea fi timpul să îți regîndeșți meseria. Personalitatea ta este de așa natură încît ai nevoie de mult spațiu pentru a te întinde și a crește. Dacă te simți înăbușit, știi că este timpul să găseșți o nouă provocare profesională. Eșți norocos că abilitățile tale îți oferă multe oportunități. Alege cu grijă!

RAC

Eșți în mod special în ton cu mediul înconjurător și cu oamenii din jurul tău astăzi. O astfel de sensibilitate este nouă pentru ține și nu știi exact ce să faci cu nenumăratele de mesaje care îți vin în cap, aparent de nicăieri. Chiar dacă acest lucru este în afară experienței tale obișnuite, încearcă mai degrabă să accepți decît să analizezi.

LEU

Eșți atras de serviciul public iar această dorința te determina să oferi servicii voluntare alături un anumit grup. S-ar putea să te simți puțîn ciudat la început, dar abilitățile tale naturale de lider vor compensa. Grupul va rămîne să se întrebe cum s-a descurcat vreodată fără ține.

FECIOARA

Nu lua totul la valoarea nominală astăzi. Este posibil că informațiile pe care le primeșți să nu fie corecte. Cineva ar putea să repete bîrfele sau chiar să le creeze doar pentru a avea despre ce să vorbească. Nu lua parte la discuție. Deoarece volumul de muncă este probabil greoi, renunta la socializare în favoarea finalizării sarcinilor în față ta.

BALANȚĂ

S-ar putea să te simți puțîn supărat astăzi. Încrederea în sine este puternică și s-ar putea să simți nevoia de noi provocări. Sarcinile plictisitoare pe care le ai în față nu îți inspiră imaginația sau creativitatea. Fă tot ce poți pentru a trece peste această zi. Fii foarte amabil cu ține, rasfatandu-te cu un prînz bun sau ascultînd muzică clasică.

SCORPION

Este posibil că tu și partenerul tău să întîmpinați unele diferențe de opinii. Se pare că fiecare are idei clare despre unele dintre valorile fundamentale ale vieții și acestea nu sunt complet sincronizate. Fă un efort suplimentar pentru a comunica. S-ar putea să descoperi că valorile tale nu sunt atît de îndepărtate cum păreau la început. Această ruptură dintre voi se va închide în curând.

SĂGETĂTOR

Nu vei avea parte tocmai de luminozitate și armonie acasă astăzi. Este tensiune în aer și se va manifestă sub formă unor certuri de familie. Încearcă să aranjezi activități cu partenerul și ia masă cu prietenii, dacă este posibil. Această este o zi pentru a oferi fiecăruia spațiul sau. Mâine toată lumea va fi bucuroasă.

CAPRICORN

Ar trebui să fii într-o dispoziție bună astăzi, dar nu fi surprins dacă o forță agravantă îți calcă degetele de la picioare sau îți trage lanțul într-un fel. Mai mult că sigur, nu poți face mare lucru în privința situației. Fă tot posibilul pentru a îți menține poziția și să nu îți pierzi încrederea în sine doar pentru că altcineva nu este în ton cu modul în care îți gestionezi treburile.

VĂRSĂTOR

Încrederea în ține poate fi puțîn scăzută și te poți îndoi de abilitățile tale chiar acum. Nu fi deprimat sau descurajat. Abilitățile tale sunt excelente. Încearcă să te uiți la situația în mod obiectiv și să identifici motivul pentru care nu progresezi în carieră atît de repede pe cît ai sperat. S-ar putea să te îngrijoreze banii, dar să știi că totul se va rezolva în cele din urmă.

PEȘTI

Astăzi s-ar putea să te simți plictisit și frustrat de direcția vieții tale. Te simți îngropat de responsabilități, fără timp să faci ceea ce vrei cu adevărat să faci. Ai alte interese de urmărit, dar nu ai timp să o faci. Poate doreșți să îți regîndeșți prioritățile. Dacă eșți creativ în ceea ce privește gestionarea timpului, vei putea găsi ceva timp.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав