Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3717

Google depășește așteptările cu un profit net de 15 miliarde de dolari

27 apr. 00:00   Diverse
2162 0

Alphabet, compania mamă a Google, a depășit așteptările pieței în primul trimestru din 2023, cu un profit net de 15 miliarde de dolari, semn că firma californiană își revine în ciuda situației economice precare.

Veniturile sale trimestriale s-au ridicat la aproape 70 de miliarde de dolari, potrivit unui comunicat de presă.

Veniturile sînt cu un miliard de dolari mai bune decît sperau investitorii, în condițiile în care cea mai mare companie de publicitate din lume se confruntă cu reduceri bugetare din partea agenților de publicitate.

AI și cloud computing ridică profitul trimestrial al Microsoft

Microsoft a declarat marți că ofertele sale de cloud computing și inteligență artificială i-au ridicat veniturile și profitul în primul trimestru din 2023. Microsoft, care a făcut un pariu uriaș pe adoptarea tehnologiei AI de la producătorii ChatGPT, a raportat un profit de 18,3 miliarde de dolari la venituri de 52,9 miliarde de dolari în primele trei luni ale acestui an.

„În întregul Microsoft Cloud, sîntem platforma preferată pentru a-i ajuta pe clienți să obțină cea mai mare valoare din cheltuielile lor digitale și să inoveze pentru această nouă generație de inteligență artificială”, a declarat directorul general al Microsoft, Satya Nadella.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?