Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1666

Funcție nouă pe Instagram: Cum vor beneficia companiile și influencerii

9 noi. 2022,, 22:00   Diverse
1094 0

Instagram își lansează programatorul de postări în aplicație, permițîndu-le utilizatorilor selectați să-și planifice postările în avans, fără a fi nevoie să folosească Creator Studio de la Meta sau serviciile terțe.

Platforma de partajare a fotografiilor și videoclipurilor deținută de Meta oferă companiilor și creatorilor puterea de a programa Reels și fotografii pentru pînă la 75 de zile în cadrul aplicației. Instagram a testat funcția în ultimele săptămîni, oferind unui mic procent din comunitatea sa globală acces la instrument, înainte de această lansare mai largă (dar încă limitată).

Vom putea programa postări direct în Instagram

Pentru a accesa funcția, utilizatorii eligibili vor trebui să meargă la „Setări avansate” după ce și-au creat postarea, dar înainte de a o distribui urmăritorilor lor. De acolo, ei pot comuta pe „Programați această postare” și pot selecta ora și data la care doresc să fie difuzată, scrie Playtech.

Apoi, trebuie să navigheze înapoi la postarea pe care o creau și să dea click pe „Programare”. Potrivit TechCrunch, care a raportat testul, postările programate pot fi văzute în secțiunea „Conținut programat”. Procesul ar putea fi mai simplu, dar funcția elimină necesitatea de a utiliza site-ul web sau aplicația separată Creator Studio, pentru o experiență mai simplă.


Dacă funcția va fi vreodată disponibilă pentru utilizatorii obișnuiți, rămîne de văzut – Instagram nu a menționat nimic despre o lansare completă. Totuși, în aceeași postare care anunță programatorul său în aplicație, Instagram a lansat Achievements. Creatorii le pot debloca prin acțiuni specifice, cum ar fi colaborarea cu un alt creator și crearea de Reels interactive cu sondaje și chestionare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий